Про комфорт у вашому домі подбає «Теплопартнер». Тернополяни визнали компанію найкращою (новини компаній)

Про комфорт у вашому домі подбає «Теплопартнер». Тернополяни визнали компанію найкращою (новини компаній)
  • Опалення – це одна з основних складових сучасного комфортного будинку, офісу чи квартири.
  • При виборі системи необхідно враховувати безліч складових: ціну на обладнання та монтаж системи, вартість експлуатації, доступність енергоресурсів, автоматизацію обладнання тощо. Та найбільше – варто зважати на професійність компанії, яка цим займається.

Підприємство «Теплопартнер» – найкраще за підсумками голосування тернополян у 2021-му році. У грудні компанія отримала вже другу відзнаку у конкурсі серед місцевих підприємств «Народний бренд» (номінація «Опалення та кондиціонування»).

Відзнака – це символ довіри клієнтів та підсумок успішної роботи, говорить, співзасновниця компанії Любов Фурман.

Використовують всі новації

– У сфері опалення працюємо вже понад двадцять років. Пропонуємо широкий комплекс послуг, спрямованих на забезпечення повноцінної роботи систем опалення, водопостачання, каналізації, також кондиціювання. Ці системи гарантують необхідні побутові зручності, тому до них висувається чимало вимог. А наші спеціалісти контролюють всі процеси, адже ми готові задовольнити всі вимоги та забезпечити ваші потреби у якісній та довговічній, функціональній продукції. Працюємо професійно, відповідально та надійно, – зауважує співзасновник ТОВ «ТЕПЛОПАРТНЕР» Петро Грех.

Фахівці компанії — досвідчені професіонали, які мають за плечима великий досвід у сфері продажу, монтажу та сервісного обслуговування систем опалення та кондиціювання. Тож гарантують якість виконаних робіт.

– Нагорода від «Народного бренду» – це прояв надійності та високої якості наших послуг. Ми дуже динамічні, постійно розвиваємося та реалізуємо нові напрямки роботи, від проекту до післягарантійного обслуговування. Активно впроваджуємо ефективні системи обігріву та охолодження приміщень. Оскільки ситуація із електро- та газопостачанням щороку в нашій країні загострюється, ми активно дбаємо про використання альтернативних джерел енергії. Якщо перспектива витрачання зайвих коштів на опалення не подобається, ми пропонуємо теплові насоси. Принцип роботи такого насоса полягає у передачі тепла із довкілля всередину будинку. Під дією компресора, це тепло стискається до рівня, якого буде достатньо для обігріву помешкання, або ж нагрівання води, – додає Любов Фурман.

Нові напрямки в роботі

«Теплопартнер» продовжує працювати над розвитком ще одного напрямку у своїй роботі, який дозволить споживачам суттєво заощаджувати, використовуючи рекуператори повітря. Головна перевага пристрою – досягнення комфортної температури вхідного потоку повітря. Вирівнюється повітря за допомогою теплообмінника, який знаходиться всередині пристрою. Залежно від вибору моделі рекуператора і особливостей вашого будинку, встановивши пристрій, зможете заощадити на охолодженні і опаленні солідну суму, аж до 50%. Та ще й при цьому відбувається правильна вентиляція приміщень.

Встановлення і обслуговування сонячних панелей – це ще один напрям діяльності.

– У новому році ми будемо працювати над цими та втілювати у житті нові енергоефективні технології. Як у всьому світі, так і в нашій крані в пріоритеті має бути заощадження енергії, –наголошує Петро Грех. Пропоноване компанією обладнання має чималий термін експлуатації, відрізняється відмінними показниками надійності роботи, відповідає високим європейським показникам, які ставляться до якості техніки.

Важливі характеристики: автоматичне регулювання; енергоефективність, високий рівень ККД, безпека. А працівники підприємства зосереджені на позитивний результат та гарну співпрацю зі своїми клієнтами. Тому щиро вдячні всіх, хто проголосував за їхню команду в «Народному бренді» та готові й надалі задовольняти всі побажання користувачів їхніх послуг.

 

КОНТАКТИ

Головний Офіс

м.Тернопіль, просп. Бандери 70

office . teplopartner @ gmail . com

Відділ продажу

+38 067 353 44 35

[email protected]

Відділ монтажу

+38 098 340 04 04

[email protected]

Відділ сервісу

+38 067 323 79 18

[email protected]

Відділ логістики

+38 098 640 04 04

[email protected]om

м. Тернопіль, вул. Київська, 16

Відділ продажу та монтажу

+38 067 145 04 04

[email protected]

м. Тернопіль, вул. Поліська, 9

Відділ продажу та монтажу

+38 098 640 04 04

[email protected]

 

Шукайте нас у соцмережах:

Фейсбук

 

 

 

Коментарі

keyboard_arrow_up