Професійний підхід до викупу авто (новини компаній)

Ставши власником машини з серйозними пошкодженнями рано чи пізно доведеться ухвалити рішення, як правильно вчинити з нею і де вигідніше продати. 

Існує кілька варіантів вирішення проблеми, кожен з яких має свої негативні і позитивні  наслідки. Продаж машини  перекупникам забезпечить  набагато меншу ціну за своє авто (не більше 70-80% реальної вартості).  І перекупники навіть не будуть соромитися, що вас дурять. До того ж  існує  потенційна  можливість нарватися на шахраїв. У цьому випадку юридичної чистоти угоди і не ждіть.

ULiU_eyca04M9NaQBsUjUP4WlY8CcnGm61-YIblbMA9L_OjGNScc7GDhuGKcdZqA8w0FG4Ji1BirCdOgMcfsSB7RTQp-nh0mT65JbJ0fGSxY5m_S-nHef9nkoSZeyVv10waXObBv

  Якщо ви прийняли рішення про продаж машини по запчастинам,  - це довготривалий і теж не завжди матеріально вигідний процес. За старих часів у багатьох міських дворах можна було часто побачити биті машини, що стояли роками. Їх ніхто не купляв. Наразі ситуація змінилася, оскільки кожен автовласник, який не бажає витрачати гроші на відновлення машини, може її швидко продати з допомогою фірми, яка спеціалізується на викупі аварійних авто після ДТП.  Спостерігається активний розвиток цього сегменту бізнесу в умовах гострої конкуренції, що грає продавцеві на руку. Найбільші фірми, що спеціалізуються на скуповуванні авто, пропонують високий рівень обслуговування і вищу ціну. Це найшвидший і найвигідніший спосіб продажу авто після аварії. Звернувшись  до  офіційних компаній, ви зможете отримати набагато більше, ніж продавши їх на розбирання або перекупникам. Зокрема такі послуги в Україні власникам транспортних засобів з українською реєстрацією  надає «ТопВикуп». Проводиться викуп після ДТП у Львові, Тернополі, Києві, Черкасах і т.д.

Які автомобілі викупляються

Викуп битих автомобілів після ДТП здійснюється з метою ремонту та подальшого перепродажу. Тому приймаються авто на ходу,  з пошкодженнями, що легко усуваються. Обов'язкова вимога – юридична чистота авто. Юристи перевіряють документи на ТЗ і лише потім пропонують угоду.  Терміновий викуп машин проводиться за таких умов:

  • якщо клієнт потребує грошей;
  • не бачить сенсу ремонтувати авто;
  • хоче замінити аварійний транспортний засіб на новий, але не можете його вигідно продати;
  • не бажає бачити пошкоджену техніку, що нагадує про аварію, і наново переживати неприємні спогади.

Компанії  пропонують вартість до 20% вище, ніж автосалони та перекупники, оскільки займаються відновленням техніки, а не перепродажем її іншим фірмам. Викуповуються авто після ДТП на законних підставах, за договором без сумнівних зірочок та прописаних дрібним шрифтом пунктів. Оформивши угоду, ви можете назавжди забути про свою  головну біль! Ціна покупки авто після ДТП залежить від багатьох факторів (інформація про це ось тут: https://topvykup.com.ua/ua/).

3IyYiqi15GlCtC29UAUunfuXFDNFQ-mhZe428wdQoyXHenOcSl_l1zWs0h3GCAq_6QambAKT2ADlzmJAPOBC2C6LQuTyzoCJuEz2DMmD7h-Zk6Ml_pjMjSDNGXlVaZ9_Y-U-KxlT

Що потрібно для викупу авто?

Для викупу аварійного авто власнику необхідно надати компанії, що займається викупом: техпаспорт; комплект ключів; довіреність, якщо продавець не є власником транспортного засобу; сервісну книжку(за її наявності); паспорт (необхідний документ для укладання офіційного договору купівлі-продажу).

Гарантії

Оформлення документів проводиться у суворій відповідності до законодавчих норм. Тож, жителі Тернополя можуть бути впевнені у безпеці послуги. Є можливість оцінки авто по фото і за описом клієнта, проводиться оцінка он-лайн без виїзду на місце. Представники компаній не возять потенційних клієнтів до автосервісів, щоб досконально оглянути авто і перевірити кожен гвинтик. Після підписання договору купівлі-продажу претензії щодо прихованих дефектів та інших несправностей до колишнього власника машини не пред'являються! Велика кількість оформлених угод з викупу битих машин дозволили професіоналам розробити оптимальну схему взаємодії з клієнтами, коли кожен отримує бажані виплати в короткі терміни. Звертайтесь до них!

keyboard_arrow_up