Як відсвяткувати день народження в Тернополі? (новини компаній)

Як відсвяткувати день народження в Тернополі? (новини компаній)

Щороку кожна людина відзначає своє свято — день народження. На цей особливий день із нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі. Вони хочуть добре повеселитися, випити та смачно поїсти в гарній компанії. Де і як відсвяткувати день народження в Тернополі, запросивши близьких і приємних людей, щоб це було весело, зручно, смачно та недорого? Проведення днів народження та безкоштовна доставка їжі в Тернополі, які пропонує мережа закладів «Автопорт», — найвигідніші рішення.

Де відзначити день народження у Тернополі: гарні ідеї

Ювілеї, вечірки з нагоди дня народження, випускні бали, зустрічі випускників школи або вуза, весілля, христини дітей у Тернополі краще святкувати поза домом, а корпоратив чи презентацію проводити поза офісом, тому що:

  • міська квартира, робочий кабінет чи кімната для ділових переговорів не завжди може вмістити всіх бажаючих;
  • оформлення та прибирання приміщення до та після проведення урочистого заходу — дуже трудомісткий процес;
  • самостійне приготування святкових страв займає багато часу, потребує гуртової закупівлі якісних продуктів і кулінарних навичок;
  • якщо свято затягнеться довше 10-ї вечора, можливі проблеми з сусідами по дому через шум.

Оригінальний день народження в Тернополі можна відзначити в одному із чотирьох закладів мережі «Автопорт», інтер'єр та меню яких найбільше відповідають тематиці заходу, віку та уподобанням гостей:

  1. ресторан (вул. Протасевича, 22) — вишукані холодні та гарячі страви європейської кухні, великий асортимент алкогольних напоїв, який задовольнить усіх. Візитна картка усіх закладів «Автопорт» — страви, приготовані в тандирі, зокрема шашлик, ребра, ковбаски, риба та овочі. Для затишного відпочинку дружньої компанії передбачена окрема мисливська хатинка на 28 людей, де можна провести день народження. Для гостей із дітьми працює дитяча кімната, де можна залишати малюків під наглядом наших працівників на ігровому майданчику та проводити дитячі свята;
  2. піцерія Disco Pizza (вул. Протасевича, 22) пропонує всі класичні смаки піци. Можлива оренда залу для дня народження з танцполом та замовлення будь-яких страв і напоїв із меню ресторану;
  3. кафе-бар (вул. Будного, 40) складається з окремих стилізованих кабінок різного розміру, розрахованих на 4–30 осіб. У кожній із них створена особлива атмосфера для неспішної насолоди їжею і душевного спілкування. Тут можна замовити найсмачніші шашлики в Тернополі, суші та іншу нашу фірмову смакоту з тандиру;
  4. колиба (вул. 15-го Квітня, 6 г) — заклад в автентичному українському стилі, де подають усі класичні автопортівські смаколики. Окрім залу, є окрема кабінка на 30 осіб. Можлива також оренда літнього майданчика до дня народження, який працює лише в теплу пору року.

Щодня в ресторані, піцерії та колибі лунає жива музика:

  • по буднях із 19:00;
  • по вихідних із 18:00.

Скільки коштує відсвяткувати день народження в Тернополі?

Ціна — це головне питання, яке хвилює всіх, хто планує планує влаштувати вечірку в мережі закладів «Автопорт» в Тернополі. Ми пропонуємо два варіанти:

  • самостійне проведення дня народження — на допомогу надаємо записи високоякісного звуку (музики), мікрофони, діджейське та світлове обладнання. Однією з найпопулярніших розваг на таких заходах є показ мультимедійних презентацій із фотографій або відеороликів, тому оренда меншого залу або окремої кабінки до дня народження передбачає використання проектора з великим екраном. Про це треба заздалегідь домовлятися з адміністратором;
  • найм професійного діджея (оплачується додатково), який подбатиме про музичний супровід і створить таку фантастично веселу атмосферу, що навіть найвпертіші та найскромніші гості із задоволенням братимуть участь в іграх, конкурсах і танцюватимуть.

Мінімальне замовлення з однієї людини для проведення банкету в мережі закладів «Автопорт» становить:

  • у піцерії, ресторані та колибі після 17:00 — 300 грн;
  • у кафе-барі є лише з невеликих кабінок;
  • при доставці по місту Тернопіль — 200 грн. 

Увага! Приносити до залів мережі закладів власну їжу та напої — заборонено, оскільки в такому разі ми не можемо гарантувати їхню якість, свіжість і безпечність! 

Щоб дізнатися точну суму організації дня народження, весілля чи будь-якого урочистого заходу і сформувати меню в залежності від кількості гостей, зателефонуйте до:

  • кафе-бару: +38 (096) 826-72-83, (066) 444-99-15;
  • ресторану й піцерії: +38 (098) 777-56-65, (050) 500-15-30;
  • колиби: +38 (068) 328-21-71.

keyboard_arrow_up