Що таке бінарні опціони і як на цьому заробити? (новини компаній)

Що таке бінарні опціони і як на цьому заробити? (новини компаній)

Не секрет, що в заможних людей існує багато джерел доходів. А ті, хто має єдиним джерелом доходів лише заробітну плату, дуже часто не можуть похизуватись великими статками. Та й поставити матеріальну сторону свого життя у повну залежність від єдиного роботодавця – це так собі стратегія.

Наявність додаткових джерел доходів дозволяє почувати себе вільніше у фінансовому плані. Менше проблем буде й в разі, якщо роботодавця трапить халепа і доведеться шукати іншу роботу.

Часом буває, що справа, яка приносить додаткову копійку переростає в основне джерело доходів та приносить і гроші, і задоволення. А що ще потрібно для щастя? Хіба ще трохи здоров’я. Отже, додатковий заробіток нікому не завадить.

Бінарні опціони: які вони бувають і як заробити?

Ще не так давно фінансові інструменти були доступні лише потужним корпораціям, великим багатіям та професійним фінансистам. Але ми живемо в цікавий та динамічний час. І те, що у фінансовій сфері можна було порівняти із космічним польотом, зараз стає доступним і для простих людей. Навіть живучи у Тернополі можна вільно займатись трейдингом. Хіба що треба мати доступ до інтернету і вміти ним користуватись. Втім, у солідних брокерів на сайтах завжди є якісні інструкції та пояснення. Але трохи знань нікому не завадить.

Отже, одним з найбільш цікавих сучасних фінансових інструментів є бінарні опціони. На перший погляд, вони чимось нагадують гру в казино. Потрібно обрати один з двох можливих варіантів розвитку подій на ринку. Вірний вибір принесе прибуток, розмір якого, до речі, буде заздалегідь відомим. Помилка у виборі означатиме втрату коштів, розміщених в опціон. Варіантів можливо лише два. Через це такі опціони й отримали назву бінарних.

Найбільш поширеними їх видами є наступні:

Також для бінарних опціонів можлива довго- і короткострокова торгівля, пари та сходи. В залежності від обраного брокера типи бінарних опціонів, доступні для операцій, можуть відрізнятись. Прикладом гарного брокера, що працює з бінарними опціонами може бути сайт https://www.binaryoptions.com/uk/. Відкрити рахунок у брокера і почати працювати можна через інтернет, навіть не виходячи з дому. Зручніше, коли для цього є ноутбук або персональний комп’ютер. Але підійде і смартфон або планшет.

В залежності від брокера, можуть відрізнятись доступні для бінарних опціонів активи. Зазвичай, це валютні пари (форекс), біржові товари, фінансові індекси, акції. Або навіть криптовалюти. Краще обирати той, на чому ви більше розумієтесь.

Працює бінарний опціон так: якщо прогноз виявився вірним, опціон приносить винагороду. Якщо ні – кошти втрачаються. На відміну від маржинальної торгівлі, тут неможливо втратити більше коштів, ніж було розміщено в операцію. Це дозволяє зменшити рівень ризику. Разом із тим, слід пам’ятати, що операції на фінансових ринках, завжди пов’язані з ризиком втрати коштів.

Інвестиція, чи гра?

Інвестиції – це завжди ризик. Тобто, певною мірою, гра. Ми обмежуємо себе у грошах зараз із тим, щоб в майбутньому отримати більше. І чим більше ми розраховуємо отримати, тим рівень ризику буде більшим. Питання лише в тому, наскільки цей ризик прийнятний для інвестора.

Межа між грою та інвестицією насправді полягає лише в рівні ризику. Наприклад, найменш ризикованим вкладенням традиційно є купівля державних облігацій або банківський депозит. Це аж ніяк не гра, але й прибуток буде маленьким. Натомість, за допомогою маржинальної торгівлі, можна навіть за день подвоїти свої вкладення. Або все втратити, якщо день виявиться кепським. До речі, як вже зазначалось, на бінарних опціонах не можна втратити більше, ніж в них вкладено. От і робіть висновки.

 

keyboard_arrow_up