Що таке онлайн кредити та чому вони популярні (новини компаній)

Що таке онлайн кредити та чому вони популярні (новини компаній)

Коли гроші потрібні терміново, їх завжди можна позичити. Вітчизняний споживач має зазвичай декілька варіантів

Коли гроші потрібні терміново, їх завжди можна позичити. Вітчизняний споживач має зазвичай декілька варіантів. Це спроба звернутися до друзів чи родичів, або закласти що-небудь у ломбарді. Якщо ці способи неприйнятні, залишаються фінансові установи. Можна піти у банк, що вважається доцільно, якщо бути офіційно працевлаштованим. Але й тоді людина не може бути впевнена, що їй не буде відмовлено. Залишається єдиний та ефективний варіант, це мікропозик у МФО. Мікрофінансова компанія «Качай Гроші» пропонує онлайн кредит без відмови відразу на карту. Тобто гроші, що клієнт замовляє дистанційним шляхом, майже миттєво опиняться на його банківській картці.

Створена таким чином система спрощує процес оформлення позики. До того ж відсоток відмов дуже мізерний. Навіть якщо ви безробітний, або працюєте неофіційно, а значить не зможете пред’явити довідку о доходах. За її відсутність у банку би відразу відмовили, або нарахували дуже великий відсоток для погашення кредиту. Для того, щоб стати клієнтом МФО, буде потрібна наявність банківської картки, та можливість зайти в Інтернет задля реєстрації. Процедура оформлення не займе багато часу. Потрібно зробити усього декілька кроків, щоб та сума, що ви замовляєте, була переказана на картку.

  1. Скористуйтесь калькулятором, виставляючи суму та терміни виплати. Зверніть увагу на вказаний ліміт. Розміри позики складають від тисячі до п’яти тисяч у гривнях. Термін коливається від 10 до 20 днів.

  2. Створіть особистий кабінет, та заповніть анкету, куди потрібно вказати персональні дані.

  3. Напишіть номер кредитної картки з незакінченим терміном дії.

  4. Перевірте уважно дані, щоб не було помилки, та почитайте умови договору. Якщо ви з ними погоджуєтесь, підпишіть договір через смс.

  5. Дочекайтесь, коли гроші в кредит опиняться на картці. Навіть чекати не доведеться, тому що система дуже швидко опрацьовує інформацію, та виносить позитивні рішення.

Переваги мікропозики

У сучасному світі, коли покупки чи замовлення послуг виконуються через Інтернет, такий спосіб кредитування, як у МФО вважається зручним та безпечним. Уявіть, що ви можете знаходитися у будь-якому населеному пункті. Місце вашого знаходження не має значення, якщо є паспорт громадянина України. І яка ще фінансова установа буде видавати кредити вночі або у вихідні? А «Качай Гроші» працює цілодобово, надаючи клієнтам свої послуги у будь-який час. Тому коли терміново потрібні кошти, ви вже знаєте, куди слід звертатися, щоб їх позичити.

keyboard_arrow_up