Що жителям Тернополя купити під час карантину? (новини компаній)

Всі жителі Тернополя зараз сидять вдома, чекаючи на закінчення карантину. Хтось займається на дистанційному навчанні, хтось працює. Всіх об'єднує одне питання: чим зайнятися в цей час? Можна навчитися грати на гітарі, малювати, читати книги.

Абсолютно все, що коли-небудь хотіли робити, але не вистачало на часу, можна спробувати зараз. Дівчата можуть навчитися робити стильні зачіски за допомогою різних приладів. У цьому допоможе куплена плойка тут.

Як обрати потрібну плойку?

Головний критерій вибору — це матеріал. Від нього залежать ефективність і зносостійкість приладу.

Метал досить дешевий і шкідливий. Він пересушує волосся, тому воно стає дуже ламким. Єдиний спосіб запобігти псуванню — купити безліч різних засобів для догляду (бальзами, маски і т. ін.).

Тефлон, на відміну від попереднього матеріалу, рівномірніше нагрівається і менше сушить волосяний покрив. Ця перевага перекривається недовговічністю приладу. Через рік використання покриття непомітно стирається, тефлонова плойка стає металевою і завдає шкоди пасмам.

Кераміка майже не шкідлива, але так само стирається з часом, як і тефлон. Із кераміки краще за все брати плойку, корпус якої повністю зроблений із цього матеріалу.

Турмалінове покриття виготовлене з напиленням кристалів напівдорогоцінного каміння. Локони після завивки матимуть блиск і м'якість. Також вони не будуть електризуватися. Турмалін не стирається і є одним з найбезпечніших покриттів для волосся. Але за безпеку потрібно відповідно платити.

Титан рівномірно і швидко прогрівається, завдяки цьому волосся не пересушується і не електризується. Підійде для будь-якого типу, навіть тонких і слабких локонів. Він довговічний і стійкий до хімічного впливу. Титано-турмалін — міцний і безпечний матеріал, але досить дорогий.

Потужність та діаметр плойки

Від потужності залежать максимальна температура і час, протягом якого буде зроблена зачіска:

Не менш важливими за матеріал є розмір прилада. В автоматичних плойках використовується стрижень 32 мм. В інших типах доведеться вибирати на власний розсуд. Єдиним правилом вибору є довжина волосся. Чим воно довше, тим товщий доведеться брати прилад. А з товщиною збільшуються в результаті локони. Якщо подобаються маленькі кучері, варто придбати моделі з тонким стрижнем.

Найчастіше беруть діаметр 25 і 32 мм через середньостатистичну довжину волосся у дівчат.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up