Скретч-лотереї — простий виграш за кілька миттєвостей (новини компаній)

Скретч-лотереї — простий виграш за кілька миттєвостей (новини компаній)

Скретч-лотереї онлайн

Скретч-лотереї — простий виграш за кілька миттєвостей

Багато лотерей становлять собою розіграш, який проводиться в визначений день та час. Тому багатьом гравцям потрібно чекати дні або навіть тижні до тої миті, коли вони зможуть отримати свій виграш. Щоб уникнути цих нервових очікувань, можна грати в скретч-лотереї. Давайте дізнаємось в чому їх особливість та які у них переваги у порівнянні з тиражними.

Що таке скретч-лотереї?

Це один з різновидів миттєвих лотерей. Для того, щоб дізнатися, виграшний білет чи ні, потрібно лише стерти захисне покриття на ігровому полі. Якщо збігається потрібна кількість символів, гравець отримує грошовий приз, а комусь навіть дістається джекпот. Зараз існує звичайна лотерея та скретч лотерея онлайн, грати в яку можна, не виходячи з дому.

Скретч-лотереї з'явилися в США, штат Массачусетс. Саме тоді вчені знайшли спосіб, як зробити очікування результатів розіграшу коротшим. Вони нанесли на лотерейний білет з розташованими у довільному порядку символами спеціальне захисне покриття. Його було легко видалити звичайною монетою. В мережі інтернет скретч-лотереї з'явилися у 2000-х роках.

Які в них переваги та недоліки?

В порівнянні з тиражними лотереями, миттєві мають деякі переваги:

  1. Збільшений шанс виграти головний приз. У багатьох іграх інколи зовсім немає переможців. А у скретч-лотереях всі гравці стануть ними. Тільки хтось виграє невелику суму грошей, а хтось зірве джекпот.
  2. Результат розіграшу можна побачити відразу після видалення захисного покриття.
  3. Ціна квитка завжди залишається незмінною, тому у всіх гравців однакові шанси стати власником головного призу.
  4. Прості правила гри. Немає потреби щось вгадувати чи використовувати якісь схеми.

Онлайн скретч-лотереї також мають свої переваги. По-перше, в них легко грати. достатньо “стерти” покриття за допомогою курсора, якщо це комп'ютер, або за допомогою пальця, якщо це смартфон або планшет. 

По-друге, існують десятки або навіть сотні різних онлайн-лотерей. Вони відрізняються символами на ігровому полі та розміром головного призу. 

І по-третє, грати можна, перебуваючи вдома. Нема потреби йти за квитком до магазину.

Які існують види скретч-лотерей?

Розглянемо детальніше приклади миттєвих скретч-лотерей та можливі призи. На першому місці “Готівка 500” з джекпотом 500 000 гривень та ціною всього 20 гривень. Шанс виграшу 1 до 2,63. На ігровому полі, яке знаходиться під захисним покриттям, є 2 види чисел: виграшні та випадкові. Якщо якесь з випадкових збігається з одним з виграшних, гравець отримує суму, яка зазначена знизу.

З таким же джекпотом є лотерея “Чарівна перлина”. Виграти можна від 10 до 500 000 гривень. Квиток коштує 20 гривень. Принцип гри схожий з попереднім варіантом. Але тут є деякі бонуси. Наприклад, якщо на полі є зірка, гравець додатково отримує вказану під нею суму грошей. А якщо він знаходить чорну перлину, його виграш помножується вдвічі.

Не менш цікавою є і лотерея “Золоте руно”. Джекпот становить 100 000 гривень, а вартість білета лише 5 гривень. Шанс виграшу в цій грі: 1 до 2,54. На ігровому полі знаходяться 9 овець. Під кожною з них написано, який вона дає приз. Потрібно, щоб з'явилися 3 однакові надписи. Це перший момент. 

Другий стосується множника, який розташований у верхній частині поля. Він вказує, на скільки буде помножено виграш. Максимальний показник 10.

Отже, скретч-лотереї — це можливість випробувати долю та виграти чималі гроші. Так, це можуть бути невеликі суми, яких вистачатиме лише на нові квитки. Але кожен гравець має можливість зірвати джекпот, розмір якого частіше всього складає сотні тисяч гривень.

 

keyboard_arrow_up