Смартфони з висувною камерою: хто в тренді (новини компаній)

Смартфони з висувною камерою: хто в тренді (новини компаній)

З метою вразити примхливого споживача світові бренди невпинно вигадують все більш дивакуваті речі. В решті, колись так з’явився і перший смартфон, в якому функція телефону вже давно не на першому місці. І ось одна із новинок – висувна фронтальна камера, що повністю схована в корпус смартфона і сконструйована окремим модулем.

Окрім цікавого дизайну в деяких моделях таке рішення має й функціональне значення, наприклад, збільшення зони огляду. Але в цілому смартфони з висувною камерою, як ідею, ще можна назвати незавершеною, бо є потенціал для розвитку.

Бренди, що випускають смартфони з висувною камерою

Наразі це переважно Китай і Тайвань, а саме:

  • Xiaomi вже випустили кілька моделей. Найпопулярніша Mi Mix, що в Україні з’явилася восени 2018 року. Окрім цікавої новинки це досить непоганий пристрій з підтримкою 5G, 8-ядерним процесором на 6 Гб швидкісної оперативної пам’яті. Флагман Mi 9T з AMOLED дисплеєм теж досить цікавий за характеристиками, як і Redmi K20 Pro.
  • Huawei випустив цілу лінійку смартфонів з висувною камерою і всі моделі також можуть хвалитися 8-ядерним процесором. Оперативної пам’яті в них менше, ніж у конкурента, загалом від 4 до 6 Гб, але варто звернути увагу, наприклад, на P Smart Z, Honor Magic 2 чи Y9 Prime.
  • Vivo досить новий бренд на європейському ринку, але одразу увійшов у тренд. З висувною камерою у них поки що лише один смартфон – V15, але на 32 Мп, що досить добре для сучасної фронталки.
  • OPPO – ще одна китайська компанія, на ринку з 2004 року. Дуже хороші відгуки про модель Reno 2 8/256GB. Гідний конкурент з процесором Qualcomm Snapdragon M730G, екраном AMOLED та вражаючими характеристиками обох камер. Щоправда, ємність акумулятора дещо засмучує, всього 4000 мАч, але нагадуємо – процесор доволі потужний.

Серед не менш популярних брендів, заслуговуючих уваги, Asus, OnePlus та RealMe, в якому начинка в цілому така ж, як в OPPO. То ж якщо стало цікаво, варто перейти в каталог та почитати більш детальні характеристики цих смартфонів. З швидкою доставкою в Тернопіль ви отримаєте свій телефон вже через кілька днів після його замовлення.

keyboard_arrow_up