Стоматологія «Dental Studio» – ми завойовуємо довіру наших пацієнтів (новини компаній)

Стоматологія «Dental Studio» – ми завойовуємо довіру наших пацієнтів (новини компаній)

Попри значну кількість стоматологічних клінік у Тернополі таки дуже важко знайти саме ту, свою. Таку, щоб ти сюди повертався впевнено і з задоволенням. Впевнено – тому що точно знаєш, що тут все зроблять професійно, і з задоволенням – позаяк тут до тебе ставляться не просто як до клієнта, а як до члена сім’ї, як до друга.

Стоматологія «Dental Studio», що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Злуки, 47Б, це саме той заклад, що відповідає цим стандартам. Не зважаючи на те, що клініка працює всього-на-всього два роки, вона вже впевнено завоювала довіру відвідувачів.

«Dental Studio» пропонує всі види стоматологічних послуг:

·         терапія (доросла стоматологія);

·         ортопедія;

·         ортодонтія;

·         хірургія;

·         дитяча стоматологія.

Кожну галузь представляє свій кваліфікований лікар-стоматолог, який постійно вдосконалює свої знання у даній галузі. Як каже головний лікар «Dental Studio» Радійовська Ірина Миколаївна, стоматологія – це така сфера, де взагалі неможливо стояти на місці. Якщо ти не рухаєшся вперед, то ти помираєш як спеціаліст, який не може запропонувати пацієнту нічого нового, який не дбає про стан його здоров’я, адже ті методи лікування, які були дієві кілька років назад, зараз вже є неефективними. Тим паче, що застосування нових знань та вмінь говорить про турботу про відвідувачів, оскільки таким чином ти дбаєш, щоб процес лікування став набагато швидшим, а відтак і комфортнішим.

Поруч із цим варто зазначити, що зважаючи знову ж таки на велику кількість різноманітних стоматологій у Тернополі, людина перед тим, як обрати собі заклад лікування та лікаря, досить довго аналізує ринок: розпитує знайомих, читає відгуки, шукає рекомендації, – продовжує Ірина Миколаївна. – Дуже рідко людина може зайти в стоматологію, просто йдучи по вулиці і побачивши вивіску. Тому для того, щоб завоювати авторитет пацієнта потрібно дуже старатися і викладатися на максимум. Ти маєш виправдати його довіру і довести, що ти справді хороший фахівець у своїй галузі, щоб людина до тебе повернулася знову і привела своїх рідних та близьких.

Відтак ми також дуже часто наголошуємо нашим пацієнтам на необхідності професійної гігієни рота. Адже вчасна гігієна у професійного лікаря-стоматолога дає можливість попередити безліч різноманітних захворювань ротової порожнини, значно зекономить Ваш час та кошти, тому своєчасне зняття зубного каменю дозволяє попередити виникнення карієсу. Ми проводимо чистку зубів системою «аерфлоу» за допомогою перлів, що під дією тиску знімає зубні відкладення і руйнує зубні бляшки. Дуже часто зубний камінь може бути причиною хвороб ясен, тому його потрібно знімати зважаючи на накопичення, переважно один раз у півроку.

Окрім цього, ми закликаємо батьків звертати особливу увагу на стан молочних зубів у діток, оскільки твердження про те, що це всього-на-всього тимчасові зуби, є досить хибним. Ці зуби є фундаментом для постійних зубів, вони роблять місце для тих, що виростуть опісля, тому якщо молочний зуб швидко зіпсується і його буде видалено, то інші зуби можуть зайняти його місце, відтак постійний зуб вже не зможе легко потрапити на своє місце і від цього починає рости неправильно. Таким чином порушується розміщення всіх зубів у ротовій порожнині, що у свою чергу пізніше може призвести до необхідності ортодонтичного лікування за допомогою брекетів чи пластинки.

Відтак пам’ятайте, що вчасне звернення до кваліфікованого лікаря-стоматолога, регулярна професійна гігієна рота є запорукою не тільки красивої посмішки, але й здоров’я всього організму. А стоматологія «Dental Studio» пропонує весь спектр стоматологічних послуг для того, щоб зберегти Ваші зуби здоровими, а посмішку яскравою.

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up