Стоматологія «Estetica» – клініка №1 у Тернополі з дитячої стоматології! (новини компаній)

Стоматологія «Estetica» – клініка №1 у Тернополі з дитячої стоматології! (новини компаній)

Стоматологія «Estetica» вже давно стала однією із провідних стоматологічних клінік Тернополя, що спеціалізується на дитячій стоматології. Цю клініку маленькі тернополяни знають і люблять. Адже тут лікують якісно та безболісно, завоювавши таким чином у дітей особливу довіру. Сфера дитячої стоматології особлива ще й тим, що тут необхідні не тільки практичні знання лікаря-стоматолога, але й спеціальний психологічний підхід до кожної дитини, задля того, щоб малеча не просто погодилася пройти лікування, а приходила до лікаря з радістю.

Відтак з турботою про комфорт своїх маленьких відвідувачів і, звісно ж, їхніх батьків закладів стоматології «Estetica» стає більше – відтепер працює ще одна клініка у Тернополі за адресою: провулок Тарнавського, 2. Тут є все необхідне для якісного та зручного лікування зубок у Ваших чат: апарат для загального знечулення, седативний апарат, палата, в якій дітки можуть відпочити після проведеної процедури, та дитячий куток, для того, щоб дитина могла повністю розслабитися й провести час, очікуючи на прийом й стоматолога.

Варто зазначити, що у клініці «Estetica» вперше в Тернополі запроваджено лікування діток в «медикаментозному сні» та в седації закис азоту кисневою сумішшю. Застосування ЗАКС дозволяє проводити складне лікування, наприклад, лікування пульпітів з подальшим відновленням композиційними матеріалами за одне відвідування. Це інертний газ з ледь чутним солодкуватим запахом, в суміші з киснем він забезпечує найбезпечнішу і нешкідливу для пацієнта седацію (лікування у спокої).
Пацієнт може бути дезорієнтований і легко піддаватися навіюванню, а перегляд мультиків  ще більше допомагає  лікарю  у проведенні стоматологічних  маніпуляцій. Вихід зі стану седації  відбувається  плавно і завершується інгаляцією 100% киснем протягом 5-10 хвилин. В цей час лікар може спілкуватися з дитиною, закріплюючи у нього позитивні враження від відвідування клініки.

Перевагами застосування ЗАКС є:

  • абсолютна безпека процедури;
  • відсутність алергічної реакції;
  • швидке виведення з організму;

Під час лікування в седації ЗАКС:

  • дитина залишається в свідомості;
  • зберігаються всі рефлекси;
  • дитина самостійно дихає.

Що таке «медикаментозний сон»?

Медикаментозний сон (наркоз) – це медична процедура, яка при використанні певних препаратів допомагає пацієнтам заснути під час лікування.

Лікування під наркозом рекомендується (і навіть необхідно) пацієнтам, які бояться лікування, нервуються, що затруднює співпрацю з лікарем під час виконання процедур (лікування, імплантації тощо). Адже «глибокий сон» допомагає справитись із стресом і зробити лікування комфортним та максимально ефективним.

З лікуванням зубів під наркозом зв’язують певні ризики. Тим не менш це безпечна процедура за умови, що вона проводиться професійним анестезіологом та асистентом анестезіологічного прийому з використанням спеціального обладнання. У клініці «Estetica» є  ліцензія на можливість проведення загального знечулення та всі дозвільні документи. Тут працює дитячий анестезіолог вищої категорії, є забезпечення спеціальним кисневим апаратом, монітором для спостереження за життєво важливими функціями

Перед проведенням процедури лікарі стоматології скеровують пацієнтів на попереднє обстеження (загальний аналіз крові, визначення групи крові, аналіз сечі). Після пробудження пацієнт самостійно залишаєте клініку. Після наркозу не виникає ані головного болю, ані неприємних відчуттів. Препарати для занурення пацієнта в глибокий сон є безболісними, ефективними та діють швидко й надійно!

У стоматології «Estetiсa» приділяють значну увагу лікуванню дітей, оскільки усі молочні зуби мають дуже важливе значення для розвитку постійних зубів. Вони готують їм місце, а якщо молочний зуб вилетів зарано, то місце постійного вже може бути зайняте його сусідами, що таким чином значно порушує будову ротової порожнини, розташування зубів у ній та прикус дитини. Окрім цього, інфекція з молочного зуба переходить на зачаток постійного, тому молочні зуби потрібно обов’язково лікувати, адже міцні та здорові молочні зуби є запорукою здоров’я ротової порожнини у дорослого.

У клініці «Estetiсa» використовують сучасні матеріали та обладнання, якість яких перевірена часом. Лікарі-стоматологи закладу мають неабиякий досвід роботи, а також постійно удосконалюють свої знання, відвідуючи різноманітні стоматологічні майстер-класи та лекції. Поруч із цим лікарі стоматології «Estetiсa» ніколи не зупиняються на досягнутому і завжди прагнуть розвитку і удосконалення.

Завітайте у стоматологію «Estetica» за адресами:

м. Тернопіль, вул. Миру, 2а

(097) 614 0 146

Провулок Тарнавського, 2

(097) 20 20 111

https://www.instagram.com/esteticaternopil/?hl=uk

https://www.facebook.com/estetica.dentalclinic

keyboard_arrow_up