Стоматологія «Sonrisa» – ми не просто лікуємо зуби, а вирішуємо причини проблем із ними! (новини компаній)

Стоматологія «Sonrisa»  – ми не просто лікуємо зуби, а вирішуємо причини проблем із ними! (новини компаній)

Всі ми родом з дитинства, і є багато речей, які нас супроводжують ще з нашого юного віку. Хто з нас не стикався зі страхом стоматологів? Ця пересторога, яка виникла в радянські часи й існувала ще в 90-х та на початку 2000-х, досить довго заважала нам відповідально ставитися до здоров'я наших зубів.

Як каже директор стоматології «Sonrisa» Салагорник Андрій Володимирович, сучасна стоматологія пропонує такі ефективні та новітні методи лікування, що можна абсолютно забути про будь-який дискомфорт при лікуванні зубів. У цій стоматологічній клініці пропонують всі види стоматологічних послуг без застосування жодних дрижучих бор-машин, а всі маніпуляції виконуються абсолютно безболісно й максимально комфортно для пацієнта.

«За останні 10-20 років стоматологія розвинулася просто таки семимильними кроками, – продовжує Андрій Володимирович. – Все кардинально змінилося в кращу сторону. І саме цей невпинний розвиток сприяє тому, що відкривається стільки нових стоматологічних клінік. Відтак зростає конкуренція, що в свою чергу ще більше сприяє тому, що ніхто із стоматологів, і тернопільських у тому числі, не хоче пасти задніх, а намагається тільки рости й підтримувати цю високу планку якості».

У стоматології «Sonrisa» якість виконання роботи також полягає у відповідальному та дбайливому ставленні до лікування пацієнтів. Відтак головною метою колективу стоматологічної клініки є не просто одномоментне вирішення проблеми, але й усунення причини, що викликає проблему.

Андрій Салагорник зазначає: «Коли пацієнт звертається до нас, умовно кажучи, з проблемою відновлення пошкодженої пломби зуба, ми маємо в першу чергу визначити, що викликало це пошкодження. Наприклад, якщо причиною проблеми стали негаразди з сусідніми зубами, то ми мусимо повідомити відвідувачу, що зміна пломби не вирішить ситуації взагалі. Адже якщо її причина залишається, то це стовідсотково повториться згодом. Поруч з цим ми маємо обов’язково донести до пацієнта, що таким чином він зовсім не зекономить кошти, а просто згодом витратить більше.

Якщо ми не повідомимо цю інформацію пацієнтові, він подумає, що ми просто неякісно виконали свою роботу. І буде певним чином правий, адже справжні фахівці просто зобов’язані підходити до вирішення будь-яких проблем комплексно. Саме тому одним відвідувачем у нас займаються усі лікарі закладу. Ми усім колективом аналізуємо методи лікування, які варто застосовувати у практиці. І після цього пропонуємо пацієнтам кілька шляхів вирішення проблеми із різним кошторисом, щоб він самостійно обрав той варіант, що йому імпонує найбільше

Разом з цим ми так само наголошуємо на важливості здійснення професійної чистки зубів, як мінімум один раз у півроку. Ця маніпуляція, по-перше, позбавить ймовірності виникнення багатьох проблем, пов’язаних зі здоров’ям ротової порожнини. А по-друге, регулярний огляд спеціалістом дає можливість заздалегідь визначити наявність карієсу, парадонтиту тощо».

Для кращої роботи та ефективнішого лікування усі маніпуляції у стоматології «Sonrisa» здійснюються під збільшенням із використанням мікроскопа чи оптичних лінз.

Відтак попередьте виникнення будь-яких серйозних негараздів із зубами – довіртеся кваліфікованим спеціалістам з стоматологічної клініки «Sonrisa». Будьте певні, тут не просто полікують, а встановлять та вирішать саму причину виникнення різноманітних проблем ротової порожнини!

Стоматологія «Sonrisa»

м. Тернопіль

проспект Степана Бандери, 63

067 454 81 85

https://sonrisadental.com.ua/

https://www.facebook.com/sonrisadental8/

 

keyboard_arrow_up