Створюйте кондитерські вироби разом із «Тортіно». Магазин визнали найкращим брендом у Тернополі (новини компаній)

Створюйте кондитерські вироби разом із «Тортіно». Магазин визнали найкращим брендом у Тернополі (новини компаній)

Любите солодощі з приємним смаком та ароматом ванілі, ягід, прянощів, кориці тощо? Продукти, які дарують відчуття насолоди та задоволення? Дозвольте собі та своїм близьким моменти щастя. Потіште їх ароматними виробами, приготовленими власноруч. Попереду – новорічні свята, і чудова можливість подарувати рідним частинку тепла і домашнього затишку.

У магазині «Тортіно» Ви знайдете все, що потрібно для приготування кондитерських виробів. Від продуктів до кондитерського інвентарю. Завітавши сюди, приготувати по-справжньому красивий і незвичайний десерт зможе як професійний кондитер, так і кожна господиня.

Магазину «Тортіно» довіряє найбільше тернополян. Він став переможцем у номінації «Кондитерські вироби» в конкурсі «Народний бренд-2021». Це вже друга перемога і третє призове місце загалом.

Відзнака «Народного бренду» - це прояв найвищої довіри та гідна оцінка роботи, яку колектив магазину отримав від жителів нашого міста. Адже в конкурсі переможців обирають не професійне журі, а пересічні тернополяни, що дає можливість створити чесний рейтинг підприємств у Тернополі. Висока оцінка від найсуворішого критика – від споживача. Перемога в «Народному бренді» – це підтвердження лідерства! Народне обрання – це фантастичний здобуток, кажуть у закладі і дуже задоволені нагородою.

– Це надзвичайно приємно! Ми щиро вдячні кожному тернополянину, який підтримав нас своїм голосом! Ми вдячні організаторам, які дають можливість розповісти про себе, надихнутися на нові звершення та перемоги. Адже насправді перемога в конкурсі гартує ще більше відчуття відповідальності за свою роботу, спонукає вдосконалюватися та зростати щодня, - відзначають у магазині.

Двері «Тортіно» відкриті для кожного відвідувача уже понад шість років. Магазин створений для людей, які полюбляють радувати своїх рідних та близьких смачненьким хлібчиком, кондитерськими шедеврами, оформляючи їх за останніми модними тенденціями.

Привітні працівники з радістю допоможуть створити щось оригінальне та неповторне. З «Тортіно» роками співпрацюють як професіонали, так і люди, які лише починають освоювати світ хлібопекарського та кондитерського мистецтва.

Клієнти завжди можуть звернутись за консультацією з усіх питань, що їх зацікавлять. З багатьма постійними відвідувачами партнерські стосунки уже переросли в багаторічну дружбу. 

У магазині «Тортіно» Ви знайдете:

Широкий асортимент кондитерської сировини: шоколадна (кондитерська) глазур, натуральний шоколад, суміші для випікання, дріжджі, вершки, какао, барвники, сиропи, горіхи, наповнювачі, джеми, спеції, та багато іншого.

Широкий вибір кондитерських інструментів для роботи з кондитерськими виробами: форми для випічки, молди, килимки, флористика, підноси, підложки, серветки, формочки, мішки, насадки, плунжери, силіконові килимки, форми для роботи з шоколадом, качалки, вирубки для мастики, вирубки для пряників, посуд для фуршетів і т.п.

А також прикраси для кондитерських виробів: посипки, вафельні пластини, мастика, гелі для декорування, цукровий декор, мереживо, топери, харчові олівці та багато іншого.
 

Зробимо ваше життя солодким!

 

Контакти

вулиця Князя Острозького, 45

050 587 8400

бульв. П. Куліша, 1
050-938-84-00

 

Шукайте більше на сайті та у соцмережах:

Сайт - https://tortino.com.ua/

Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/1044620795571449/

keyboard_arrow_up