Суперінтенсив вивчення англійської - саме для тебе! (новини компаній)

Суперінтенсив вивчення англійської - саме для тебе! (новини компаній)

Володіння якою мовою необхідно всім? Кожен подумав про англійську (в Україні англійську можуть запровадити, як офіційну мову ділового спілкування).

Володіння англійською мовою - це не просто плюсик в резюме, а обов’язкове уміння для кожного, хто прагне цікавої роботи, кар’єрного росту та гідної зарплати. 

Але Україна так і не говорить англійською. Ми починаємо вивчати англійську з дитячого садка, потім в школі та ВНЗ, репетитори, курси, проходимо онлайн навчання - але опускаємо очі коли до нас звертається іноземець на вулиці. Згідно з результатами дослідження TNS - 89% опитаних українців вивчали англійську мову, і лише 18% володіють нею. Лише кожен п’ятий має доступ до інформації, яку відкриває нам Інтернет, світові ЗМІ, освітні програми та курси, міжнародні бібліотеки.

Часто людина усе розуміє англійською, та сказати не може - психологічний бар’єр заважає. Ми вчимося читати, слухати, писати англійською, а говорити - ні. Вільне спілкування, а не успішно зданий тест ЗНО, має стати метою вивчення мови!

Швидко активізувати мовні навички можливо лише поринувши в англомовне середовище. Говорити часто, наскільки можливо. Спілкуватися з носіями мови. Щодня навчатись мінімум 2 години та розширювати свій словниковий запас актуальними, сучасними фразами.

Це все на курсі інтенсивного вивчення англійської мови “Deep Dive into English” від Вінницької ІТ-Академії. Це твій шанс опанувати мову за 11 тижнів з досвідченими викладачами і переконатися, що англійська - це не довго і нудно, а швидко та захоплююче. Переживи усі ситуації, які трапляються при переїзді в іншу країну чи зміні роботи. Вивчи 555 нових слів. Осягни граматику, як систему, елементи якої логічно взаємопов’язані, а не зубри правила. “Deep Dive into English” - ти гарантовано підвищиш свою англійську мінімум на 1 рівень! І відкриває безліч можливостей перед його учасниками, якщо ви: 

Студенти, які завершили курс, відкрили для себе нові можливості: Олександр, працюючи програмістом, отримав кращу кар’єрну пропозицію та переїхав за кордон, Руслан - почав працювати QA-спеціалістом в одній з найкращих міжнародних ІТ-компаній, Оксана - відвідала 2 нових країни:  

Володимир

I have been studying in this courses for three months and definitely love the environment and the professionalism that Deep Dive offer to their students. All the teachers are nice, very friendly, and helpful. I met good friends here and enjoy activities that provided. The course is a good place to learn English and improve speaking skills in a short period of time. Highly recommended!

Наталя

Дякую за курс всім організаторам та викладачам! Це був цікавий досвід. Нестандартні підходи, творчі завдання, надихаюча атмосфера - все, аби не фіксуватись на помилках, а досягати рівня fluently. Thanks a lot for your work. It was a professional, informative and perfect period!

Тарас

Курс мені порекомендували, що ж, тепер і я його комусь порекомендую:) Це був багатогранний і цікавий досвід для старту говоріння, що дало мені поштовх і впевненість - що ок, виявляється я можу норм говорити і мене зрозуміють. Саме те, що багато говорили, розповідали, і обговорювали  свої думки, свої точки зору на певні теми чи проблеми мені дуже зайшло, тобто не зациклюватися на вивченні слів. Хоча й слова були, але “потрібні” слова, вірніше корисні фрази, зокрема для ІТ.

Якщо хочеш подолати мовний бар'єр, змінити/отримати роботу де знання англійської є обов'язковою умовою, спілкуватися з англомовним клієнтом, навчатись за кордоном чи просто подорожувати світом? Не чекай підходящої нагоди - вдосконалюй свій “левел” вже зараз! Набір вже розпочався. Старт - 19.12.2022 р. Поспішай, кількість учасників обмежена.

Обирай зручний пакет → https://dde.intita.com

          Телефонуй: 067-431-19-21 та поринь в англійську з головою!

Більше можливостей вивчати Англійську мову: https://english.intita.com/ 

 

Ми у соцмережах: YouTube   Facebook    Instagram   Telegram

 

keyboard_arrow_up