ТОП-5 новинок у меблевому ТЦ Home Express (новини компаній)

ТОП-5 новинок у меблевому ТЦ Home Express (новини компаній)

Все  ще ностальгуєте за літом? Шопінг – найкращий спосіб прогнати осінню хандру. А, особливо, якщо прикупити щось для власної оселі. Навіть невеликий елемент декору чи дрібні меблі – наприклад, новенький яскравий пуф, –  здатні створити настрій вдома. А що, якщо оновити штори? Взяти, скажімо, багряні, чи жовтогарячі?

Якщо ж вам потрібен новий диван, ліжко, стіл, або ж ви зробили ремонт і шукаєте сучасні кухонні меблі – тут вже зовсім без варіантів. Потрібно планувати похід в  торговий центр Home Express.

Ми ж сьогодні оглянемо деякі новинки і, можливо, додамо трохи натхнення вашому внутрішньому естету. Перша рекомендація  – оригінальне м’яке крісло. Дизайнери полюбляють створювати з таким кріслом окремі інтер’єрні  острівки.

Також зверніть увагу на пуфи, яких в Home Express величезний вибір – як за формою, так і кольором. Шукайте свій улюблений. Актуальним зараз вважається диван в комплекті з багатофункціональним пуфом. Такий пуф можна використовувати як скриню, стіл, чи додаткове місце для сидіння.  

Якщо вам потрібні крісла, рекомендуємо подумати над таким рішенням: поєднати різні за фактурою та кольором тканини. Виглядає ефектно та ексклюзивно. Якщо не знайдете потрібної моделі на виставці, можна виготовити під індивідуальне замовлення. Однак доведеться почекати від 30 днів на замовлення.

   Також привертають увагу ексклюзивні меблі світових брендів. Італійські м’які меблі, німецькі ліжка та матраци, польські корпусні меблі. До речі, німецькі матраци фабрики Sonata Möbel вже стали бестселером серед тернополян. І не дивно, адже на здоровому сні не варто економити.

Найсміливіші моделі диванів та ліжок також знайдете тут.

Серед корпусних меблів рекомендуємо розглянути навісні тумби у салонах ТЦ. Саме такі корпусні меблі користуються не аби якою популярністю цього року і ще довго будуть актуальними.

Загалом новинок у Home Express є багато. Тут можна придбати не тільки меблі, але й декор – вази, картини, ароматичні свічки, текстиль.

Більше про акції, знижки  та модні тенденції в сфері дизайну інтер’єру ви можете дізнатися на  сайті торгового центру Home Express та у соціальних мережах.  Переходьте за посиланням, підписуйтесь, надихайтесь та цієї осені творіть затишок у ваших оселях!

Адреса: м. Тернопіль, вул. Чумацька 1В. тел. 097 205 3019.

Сайт: he-home-express.ua

Фейсбук: https://www.facebook.com/home.express.ternopil

Інстаграм: https://www.instagram.com/home_express_ternopil/

 

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up