«Три дивани» – кращий меблевий салон за відгуками тернополян (новини компаній)

«Три дивани» – кращий меблевий салон за відгуками тернополян (новини компаній)

Ваш дім – це ваша фортеця, ваші враження. Зануртесь у атмосферу зручності та комфорту в салоні «Три дивани». Тут комфорт стає не лише обіцянкою, але й стилем життя.

Місія компанії – створювати простори, де кожен елемент інтер'єру переплітається з вашим бажанням почуватися затишно. 

Попри всі виклики в умовах війни салон займає лідируючі позиції, і вже третій рік поспіль отримав почесну відзнаку «Народний бренд 2023». Тернополяни віддали за «Три дивани» найбільшу кількість голосів у номінації «Меблевий салон». 

Ця відзнака – прояв довіри та визнання, репутація закладу, підтверджена роками сумлінної праці. «Три дивани» завжди прагнуть бути лідерами на ринку та уважно ставляться до кожного відвідувача. Недаремно салон має найвищий рейтинг за позитивними відгуками у гугл-пошуку серед меблевих компаній Тернополя. 

– Салон «Три дивани» завжди ставить перед собою амбітні цілі. Щиро радіємо перемозі та вдячні всім тернополянам за підтримку. Ця нагорода стимулює нас працювати ще з більшим ентузіазмом, – говорить власник компанії Ігор Отрубчак. – Повномасштабна війна триває, і вона наклала відбиток на життя кожного з нас. Але ми мусимо зберегти нашу єдність, працювати задля підтримання економіки країни та допомоги нашим захисникам.  

Щодня працівники компанії докладають максимум зусиль, аби забезпечити вишукані та стильні меблі для всіх приміщень вашого дому. Незалежно від того, чи ви прагнете створити затишок у спальні, впорядковану елегантність у вітальні чи функціональний порядок у кабінеті, вам  запропонують ексклюзивні рішення, які враховують ваші індивідуальні потреби.

Меблі, які ви знайдете в цьому салоні,  виготовлені з використанням високоякісних матеріалів, гарантуючи довговічність та неперевершену якість. Дизайн виробів поєднує в собі елегантні лінії, зручні форми та сучасний стиль, щоб ваш інтер'єр виглядав не лише стильно, а ще й викликав відчуття спокою та затишку.

Салон «Три дивани» забезпечить індивідуальний підхід до кожного замовлення. Консультанти постійно готові допомогти вам вибрати ті меблі, які відповідають вашим потребам та бажанням.

– Купівельна спроможність у кожного різна. Тож у нашому салоні представлені вироби в різних цінових категоріях. Тут ви можете підібрати все необхідне, зважаючи на ваш бюджет. Усі меблі є зручними та комфортними. Завдяки великій кольоровій гамі вони чудово поєднується із дизайном вашого помешкання, – продовжує Ігор Отрубчак. – Ми впевнені, що кожен елемент інтер'єру, обраний у нас, стане не лише частиною вашого дому, а й буде витканим в нього комфортом. 

У салоні вам запропонують тканини, які  будуть стійкими проти плям та подряпин, особливо стане в нагоді, коли вдома є маленькі діти чи домашні улюбленці.

Обираючи перевірений бренд меблів, ви вкладаєте не лише свої гроші, але й довіру у якість та дизайн. Перемога в «Народному бренді 2023» яскраво засвідчує професійний підхід у роботі салону «Три дивани». У планах компанії – нові цікаві проєкти, які приємно здивують тернополян і не тільки. 

Якщо ви цінуєте комфорт і стиль – ласкаво просимо за адресою: м.Тернопіль, вул. Торговиця, 37А, навпроти автовокзалу.

Контакти

(097) 146 52 07

Графік роботи: 

Пн.-Сб. 09.00-19.00

Нд. 09.00 - 18.00

Сайт:

https://trydyvany.ua/

Шукайте також салон у соцмережах:

https://www.instagram.com/tru_duvanu/

https://www.facebook.com/tryduvany/

keyboard_arrow_up