Центр здоров'я «Барвінок» - ефективне лікування травами та фітопрепаратами (новини компаній)

Центр здоров'я «Барвінок» - ефективне лікування травами та
фітопрепаратами (новини компаній)

Нещодавно Центр здоров'я «Барвінок» відкрив свої двері для друзів та клієнтів в новому офісі за адресою Шашкевича 11, офіс 40.

Світла, простора та дружня атмосфера на новому місці робить відвідування більш зручним та комфортним, адже офіс знаходиться в центрі міста, біля ТЦ "Орнава".
"Барвінок" піклується про відвідувачів та пацієнтів. Тому на новому місці розташування створили атмосферу домашнього затишку та комфорту. За старою адресою ми працювали протягом останніх 12-ти років. Ми щиро дякуємо нашим клієнтам, які підтримували нас і радували своїми посмішками та міцним здоров’ям, а також усім співробітникам і партнерам, які внесли свій вклад у наш успіх. Тому ми розвиваємось, вдосконалюємо свої знання та практики і, звичайно, оновлюємо й нашу домівку», - каже директор центру Марія Тройчак. Якість послуг завжди була і залишається на першому місці.

Центр народної медицини «Барвінок» запрошує тих, хто дбає про своє здоров’я, хто прагне спробувати нові та безпечні методи діагностики й лікування. Директором Центру є визнаний фахівець в галузі народної медицини — Тройчак Марія Іванівна.

У своїй роботі Центр практикує індивідуальний підхід, орієнтацію на потреби й прагнення кожного пацієнта.

Тройчак Марія Іванівна є членом Світової асоціації лікарів, Делегат всесвітніх конгресів Іспанії, Франції, Хорватії. Всеукраїнської громадської організації «Асоціації фахівців з народної і нетрадиційної медицини України», лауреатом загальноукраїнського рейтингу професійних досягнень, почесним професором Віденського Міжнародного університету та володіє рядом інших відзнак.
Визнання досягнень фахівця підтверджується також значною кількістю пацієнтів, які вдячно відгукуються про Марію Іванівну як про чуйну, щиру та добру людину, висококваліфікованого спеціаліста та професіонала з тридцятирічним досвідом успішної роботи.

Напрямки роботи Марії Іванівни включають діагностику та лікування таких органів та систем організму: як нирковокам'яна хвороба, хвороби підшлункової та щитоподібної залоз, хронічні гепатити, радикуліти, і дерматологічні захворювання, алергії, бронхіальна астма, фарингіти, тонзиліти, аденоїди, гайморити, екстрасистолія, глистяні інвазії.
Отож чекаємо вас за новою адресою: м.Тернопіль вул. Шашкевича 11 офіс 40.
Проводиться попередній запис за телефоном (097) 262 93 01 та (068) 271 77 91.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up