Туристичне страхування онлайн

Туристичне страхування онлайн

Збираючись у подорож за кордон, у відпустку, на сімейний відпочинок, в автотріп або у робоче відрядження у справах, ми намагаємось заздалегідь все передбачити та розрахувати. Поліс медичного страхування для туристів чи простими словами «тревел» — це запорука спокою та фінансового захисту в будь-якому куточку світу.

Для чого потрібне медичне страхування

 Багато хто з нас не замислюється, навіщо потрібна страховка за кордоном, і переважно робить її на вимогу посольства або туристичної агенції. При цьому звертається до першої-ліпшої страхової компанії. Як наслідок — медична допомога не надається в повному обсязі при настанні страхового випадку або коштує занадто дорого.

Натомість, якщо потурбуватись питанням оформлення страховки завчасно, можна не лише зекономити власні кошти, а ще й отримати додаткові бонуси. Отже, переваги, які дає туристичне страхування онлайн, мають такий вигляд:

  • безпека для здоров’я всієї родини під час перебування за кордоном;
  • можливість отримати консультацію лікаря 24 години на добу;
  • доступ до інформації про медичні заклади поблизу;
  • компенсація лікування в межах визначеної суми;
  • економія часу та грошей під час подорожі у разі завдання шкоди здоров’ю;
  • впевненість при проходженні паспортного контролю на кордоні.

Як оформити страховий поліс

Сьогодні все більшим попит має послуга онлайн страхування. Наразі не потрібно їхати до офісу компанії, щоб отримати свій паперовий поліс. Не потрібно витрачати час на дорогу та очікування в черзі. В сучасному світі достатньо мати смарт-пристрій для виходу в інтернет та банківську картку для розрахунків.

Процедура оформлення страхового поліса триває 5-10 хвилин. Потрібно вибрати сайт компанії та заповнити онлайн-заявку. Для зручності можна скористатись вбудованим калькулятором розрахунку вартості послуги. Після сплати карткою на електронну адресу відправляється страховий поліс, який має 100% юридичну силу, так само, як паперовий документ.

Вартість туристичної страховки, оформленої онлайн, може відрізнятись від вартості аналогічного поліса, отриманого в офісі компанії. Різниця складає від 10 до 20%.

Річ у тому, що працюючи в онлайн режимі, страхові компанії мають можливість скорочувати витрати на утримання персоналу та оренду приміщення. Завдяки такій економії вони пропонують значні знижки на онлайн-поліси.

Отже, страховка онлайн завжди коштує дешевше та має переваги як для фізичних осіб, так і для страхових компаній. 

Чому не варто економити на туристичному полісіЧому не варто економити на туристичному полісі

Спеціалісти радять не економити гроші на туристичній страховці. Це саме той випадок, коли кажуть, що скупий платить двічі. Вартість медичного страхування на тиждень перебування за кордоном для одного дорослого коштує від 100 до 150 грн. Звичайне звернення до лікаря в будь-якій європейській країні буде коштувати від 100 до 150 євро. Лікування, будь-які процедури та медичні препарати будуть коштувати тисячі євро.

Придбавши туристичний страховий поліс, можна не турбуватись за своє здоров’я під час подорожі, оскільки страхова компанія візьме на себе будь-які медичні витрати в разі настання несприятливої події.

До того ж прикордонні служби прихильно ставляться до мандрівників, які мають при собі страхові поліси. Такі туристи зазвичай швидко проходять паспортний контроль.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up