«Твій адвокат» – надійна юридична компанія в місті Тернопіль (новини компаній)

«Твій адвокат» – надійна юридична компанія в місті Тернопіль (новини компаній)

Нам часто буває потрібна допомога адвоката. Але зазвичай ми згадуємо про правників тоді, коли ситуація вже задавнена-ускладнена і справитися з нею самотужки ніяк не вдається.

Вибір адвоката непростий: адже адвокатові, точно так само, як і лікарю, важливо повністю довіряти. Сьогодні ми розповімо про юридичну компанію «Твій адвокат». Яка для багатьох тернополян – надійний порадник та партнер, який допомагає приймати вірні рішення та попереджує проблеми.

Переваги роботи з командою «Твій адвокат»:

  1. Тут працюють професійні адвокати, на яких поширюється відповідальність за надання неякісних юридичних послуг.
  2. Чітка погодинна оплата праці.
  3. Адвокати мають право захищати інтереси клієнта в суді, тоді як юристи –лише в окремих випадках.
  4. Всі спеціалісти – взаємозамінювані, тому відпустка чи несподівана хвороба ніяк не вплинуть на ефективність роботи.
  5. Повну конфіденційність гарантує не тільки колектив компанії, а також спеціальний закон, який захищає адвокатську таємницю.
  6. Компанія працює лише офіційно, це додаткова гарантія, а ще зручність – Ви маєте можливість розраховуватися безготівково.
  7. Вузька спеціалізація працівників, але при цьому великий вибір послуг та сфер права.

Важко знайти сферу права чи юридичне питання, з вирішенням якого тут Вам не зможуть допомогти.

АО «Твій адвокат» працює в таких галузях права:

  1. Трудове право.
  2. Господарське право – супровід та реєстрація бізнесу.
  3. Податкове право.
  4. Спори з банками.
  5. Купівля-продаж землі та нерухомості.
  6. Сімейне право.
  7. Спадкове право.

Тобто, тут Вам допоможуть зі всім – від вибору форми бізнесу і аж до питання виїзду дитини за кордон. Погодьтеся, що це дуже зручно – мати одного надійного порадника і партнера на всі випадки життя. А ми заодно бажаємо, щоб приводи звертатися до адвокатів були виключно приємними.

Наприклад – відкриття, розширення, або діяльність власного бізнесу. Бо саме це – ключова компетенція цієї тернопільської юридичної компанії.

Ключові послуги для бізнесу:

1. Реєстрація та реорганізація бізнесу.

2. Внесення змін до установчих документів.

3. Юридична підтримка бізнесу.

4. Оскарження рішення контролюючих органів.

5. Захист комерційної таємниці.

6. Представництво в судах.

7. Складання та експертиза договорів.

Якщо Ви перебуваєте лише на початковому етапі створення власного бізнесу, то тут Вам також зможуть допомогти – обрати найвідповіднішу форму, зваживши всі плюси та мінуси, зібрати пакет документів для реєстрації та супроводжуватимуть саму процедуру державної реєстрації, щоб все пройшло, як по маслу.

АО «Твій адвокат» працює з такими сферами бізнесу:

  • Торгівля.
  • Сільське господарство.
  • Нерухомість.
  • Медицина.
  • Банківська діяльність.
  • Туризм.
  • Логістика.
  • Зовнішньо-економічна діяльність

Запис на консультацію за телефоном: (067) 351 35 00.

І насамкінець хочемо сказати декілька слів про колектив, бо головною цінністю будь-якої юридичної компанії є її команда. АО «Твій адвокат» має чим похвалитися: середній стаж роботи адвокатів АО «Твій адвокат» – 15 років. Вражає, згодні? Звісно, працюють тут і молоді експерти, але під наглядом більш досвідчених колег, адже досвід в юриспруденції є надзвичайно важливим фактором, який дає можливість передбачити і попередити багато неприємних сюрпризів для замовників.

Звідси слоган юридичної компанії «Твій адвокат»: «Проблеми краще попереджувати, ніж вирішувати».

Тому, якщо Ви шукаєте надійного юриста або адвоката, то зверніть увагу на цю молоду та дуже перспективну компанію в Тернополі. Тим більше, що Ви нічого не втрачаєте, оскільки перша консультація БЕЗКОШТОВНА.

АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ТВІЙ АДВОКАТ» - РЕЄСТРАЦІЯ ТА ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД БІЗНЕСУ.

м. Тернопіль, вул. Микулинецька 3А/703, ОЦ «Добробуд», 7 поверх

(067) 351 35 00

https://tviy-advokat.com.ua

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up