Ведучі Сергій Фаля & Юрій Мікоф: їх розшукують молодята

Ведучі Сергій Фаля & Юрій Мікоф: їх розшукують молодята

Ведучі Сергій Фаля & Юрій Мікоф не лише проведуть, а й допоможуть із організацією свята вашої мрії. Протягом 10-ти років вони провели більше півтисячі заходів: весіль, корпоративів, вечірок, днів народжень, презентацій.

Мрієте про сучасне розкішне весілля із професійними ведучими? Шукаєте ведучих на день народження, презентацію чи інше свято, яке хочете запам’ятати надовго? Сергій Фаля & Юрій Мікоф саме ті, хто вам потрібні.

Чому обирають саме їх? Через досвід, індивідуальний підхід до кожного клієнта, креативність. Сергій та Юрій - хлопці з почуттям гумору, а це відіграє чималу роль у проведенні івентів. Їхнє правило - запам’ятатися і не набриднути.

Весільні тренди 2019

Ведучі слідкують за трендами введення різних заходів, використовують новітні технології.

Відео дня

- Серед весільних трендів 2019-ого року скорочення таймінгу, - розповідає Сергій. - Раніше святкували до четвертої-п’ятої ранку. А зараз тенденція така, що перегулюють до години першої. Зараз більше цінується інтерактив, спілкування з людьми, а не конкурси. Ми більше спілкуємось, показуємо щось на екрані. Ще в цьому році актуальні ті конкурси в яких найменше реквізиту. Тобто без переодягань, до прикладу.

Зараз в тренді не банальні застілля, як каже Сергій, а весільні вечірки із цікавими ексклюзивними локаціями.

- Нехай, це буде весілля не на 150 чоловік, а на 50, але воно буде в родинному колі, дійсно душевно, - продовжують ведучі. - Також актуальні тематичні весілля. Щороку з’являються нові тренди в плані шоу-програми. Програма заходу, зокрема весілля, залежить від бюджету.

Свято “під ключ” до найменших деталей

Зараз Сергій та Юрій займаються організацією будь-якого заходу “під ключ”.

- Від ресторану, приміщення, локації до звуку, світла, - каже Юрій Мікоф. - Наш девіз: “Ви знаєте, що хочете - ми знаємо як це організувати”. Велика кількість проведених нами свят, заходів, корпоративів дає нам можливість зробити щось краще, ніж було до того.

Як працюють? Перед зустріччю із замовником ведучі стараються дізнатися якомога більше інформації про нього.

- Під час зустрічі із клієнтом ми в першу чергу питаємо що саме за івент маємо провести: чи святкування чогось, чи презентація, - каже Юрій. - Тоді обговорюємо захід, орієнтовний бюджет, стиль введення та інші важливі дрібниці. На другій зустрічі ми представляємо клієнту можливі варіанти, погоджуємо і далі складаємо сценарій. Нас цікавить кінцева картинка, щоб все було гармонійно. Щодо вартості наших послуг. Ми розуміємо, яка зараз ситуація в країні, тому з кожним клієнтом може бути індивідуальна домовленість.

Ведучі розуміють, що кожне вдало проведене ними свято запорука того, що до них звернуться ще не раз. Адже серед гостей можуть бути потенційні клієнти. Тому кожне свято відпрацьовують як востаннє, викладаються на повну.

Prime Events Company

Провівши безліч різноманітних заходів по всій Україні, ведучі отримали великий бажаг знань та досвіду. І зрозуміли, що можуть не лише провести свято, а й організувати його. Тому у 2018-ому заснували Prime Events Company, яка за рік існування зробила великий вклад в івент індустрію Тернополя.

- Ми організовували Prime Time Ternopil, святкування Дня Незалежності у Тернополі на Набережній, Дня міста Зборова, - розповідає Сергій Фаля. - Були співорганізаторами фестивалів “Галицької дефіляди”, “Тернопільської брами”, “Короп Фесту”. Кілька років поспіль допомагають із організацією масштабного фесту “Файне місто”.

“Ведучі високо рівня”

Протягом десяти років Сергій Фаля & Юрій Мікоф напрацювали чималий список постійних клієнтів. Це безліч відомих компаній та підприємств у нашому місті, представники яких дуже задоволені роботою ведучих.

 - Хочеться, щоб кожна урочиста подія, чи просто забава була незабутньою у нашому житті, - каже маркетолог ТОВ “Епіцентр К” м. Тернопіль. - Без креативних цікавих ідей, та ведучих це просто неможливо. Надзвичайно приємно, що у нашому місті є ведучі такого високо рівня, коли ти просто їм довіряєш. Це просто, легко і невимушено. Фалендиш Сергій та Мікоф Юрій, бажаю великих креативних проектів!

Про те, що Юрій Сергій професіонали своєї справи кажуть і у компанії Viknar'OFF.

- Незважаючи на щільний графік, щоразу віддають себе підготовці до заходу на всі 100%, - говорить керівник відділу маркетингу компанії Ольга Крупка. - Сергій та Юрій вправно володіють словом, знайдуть підхід до кожного, все тонко і продумано до деталей. Від офіційних церемоній до неформальних корпоративів – все на найвищому рівні. З такими ведучими, і справді, класно працюється.

Задоволеними роботою ведучих залишаються і наречені. Сім’я Грабас вдячні Сергію та Юрію за створення їхнього свята.

- Вони відіграли на ньому одну із найважливіших ролей, - каже подружжя. - Дякуємо за європейський підхід, але все ж із збереженням українських традицій. За те, що зробили все для того, аби кожному нашому гостеві було комфортно. І повірте, їм це вдалося зробити.

Євген та Наталія Грабас додають, що з гордістю можуть сказати, що мали найпрофесійніших та найдравовіших ведучих весілля.

Контакти:

Юрій Мікоф - 098-191-91-94. У соцмережах Instagram, Facebook, Youtube - yuriymikoff

Сергій Фаля - 067-208-68-00. У соцмережах Instagram, Facebook, Youtube - serhii_falya

Такод шукайте у соцмережах Instagram, Facebook, Youtube falya_mikoff та prime.events.company.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up