Студія пародонтології у Тернополі: "Врятуємо 7 із 10 приречених зубів" (новини компаній)

Студія пародонтології у Тернополі: "Врятуємо 7 із 10 приречених зубів" (новини компаній)

Зазвичай коли йдеться про хвороби зубів перше, що спадає на думку — це карієс. Суспільство не приділяє увагу ще одній стоматологічній проблемі — захворюванням ясен та пародонту. У людей старших за 35 років проблеми з пародонтом виходять на перше місце, і важливо надати якісну та своєчасну допомогу. В Україні є лише декілька медичних закладів, які спеціалізуються тільки на хворобах пародонту, а у місті Тернопіль «Студія пародонтології» — унікальний і єдиний заклад, де можна провести комплексну реабілітацію пацієнтів із хворобами пародонту.

Детальніше: https://parodont.studio

Чим хвороби ясен і пародонту небезпечні?

• Якщо запалення ясен і пародонту не лікувати, шийки зубів будуть оголюватися, ясна кровити, при прийомі їжі та чистці зубів з’являться неприємні та больові відчуття.

• Згодом це призведе до розхитування і випадіння зубів.

• Запальний процес впливає на весь організм та може спричинити гіпертонічну хворобу атеросклероз, хворобу Альцгеймера, чи навіть викликати передчасні порлоги.

Чому «Студія пародонтології»?

Це — унікальний вузькоспеціалізований заклад, який пропонує не лише лікування пародонтологічних захворювань, а і їх профілактику. Ми  успішно лікуємо гінгівіт, пародонтит. Знаємо як позбутися кровоточивості ясен , чутливості зубів та їх рухомості.

 Проводимо комплексну реабілітацію пацієнтів із захворюванням пародонтиту.

Стоматолог-пародонтолог Юрій Романович зібрав значну кількість науково-дослідної інформації щодо захворювань пародонту, отримав досвід роботи на практиці зарубіжних колег та допоміг більше 3 000 пацієнтам повернути красиву та здорову посмішку.

Ми опираємося в своїй практиці на протоколи лікування університету Bern (Швейцарія). Використовуємо найсучасніші методи стерилізації.

В нашій команді є усі вузькі висококваліфіковані спеціалісти які точно знають, як Вам допомогти. Якщо ви шукаєте парадонтолога у Тернополі — запрошуємо до «Студії пародонтології».

Наші контакти:

Тернопіль, вул. Січових Стрільців 1, поверх 3.

+380 98 601 5033

 

keyboard_arrow_up