Втримати першість – Меблевий центр «АРС» (новини компаній)

Втримати першість – Меблевий центр «АРС» (новини компаній)

Меблевий ринок у м. Тернопіль – місце високої конкуренції. У цій галузі існує багато різноманітних компаній, які пропонують меблі на будь-який смак. Тому виділитись тут, завоювати любов покупців дуже складно, а ще важче втримати цей статус. Та все ж таки є меблевий салон, якому це вдається.

Меблевий центр «АРС» вже вп’яте став лідером у тернопільському світі меблевих магазинів за результатами голосування «Народний бренд». Як каже директор Мельник Володимир Богданович, цінність такого визнання з кожним роком все більше зростає, адже коли люди знову обирають тебе, це означає, що ти рухаєшся у правильному напрямку і головне – не зупинятись.

– У жовтні цього року ми відсвяткували своє десятиріччя, – каже пан Володимир. – Цих десять років – це період невпинної роботи, постійного прагнення до розвитку та самовдосконалення. Тоді, десять років назад, ми були першим меблевим центром у Західній Україні такого розміру і такої якості послуг.

У той час у нашому місті функціонували здебільшого невеликі магазини меблів. Плюсом таких компаній є те, що вони гнучкіші, через невелику кількість клієнтів, їм легше обслуговувати покупця індивідуально. Але мінусом є малий асортимент товарів та марок-виробників.

Ми ж прагнули стати великим меблевим центром, який може запропонувати широке різноманіття товарів від багатьох українських та закордонних виробників. Меблевий центр «АРС» пропонує великий вибір м'яких та корпусних меблів, меблі для дитячої кімнати, офісу, кухні, килими, посуд і декор, текстиль, двері та елітне підлогове покриття. Та поруч з цим ми прагнемо створити максимально комфортні умови для кожного покупця, обслуговувати його якомога краще. Тобто зробити все, щоб оселя наших клієнтів була зручною та красивою. Щоб кожен, хто до нас зайде, знайшов тут все, що йому потрібно.

Саме тому попри великий асортимент меблів у самому магазині Меблевий центр «АРС» пропонує також варіант індивідуального замовлення, якщо покупець має певні особливі побажання щодо облаштування своєї домівки. Окрім умеблювання житла, в компанії є також досвід оздоблення готелів, закладів громадського харчування, офісів, садиб тощо.

Зважаючи на невпинний розвиток новітніх технологій, компанія також йде в ногу з часом. Відтак активно розвивається інтернет-магазин www.mebli.ars.ua, де Ви будь-де й у будь-який зручний час можете обрати саме ті меблі, які Вам подобаються.

Для жителів Тернополя цікавим нюансом роботи Меблевого центру “АРС” є безкоштовна доставка меблів у радіусі до 50 кілометрів та послуги монтажу, а також доступні ціни на послуги вантажників. Окрім цього, на весь товар передбачено гарантійне й післягарантійне обслуговування. Новим бонусом для клієнтів Меблевого центру “АРС” є послуга розробки 3D-моделювання інтер'єру, яка надається на безоплатній основі за умови придбання меблів.

Усі ці фактори показують турботу меблевого центру про кожного свого клієнта. І ця турбота отримала визнання, яке проявилося у підтримці компанії під час проведення конкурсу «Народний бренд 2017». Адже це означає, що робота компанії отримала свою оцінку від тернополян та жителів області – найвищу оцінку. А це, як зазначає Володимир Богданович, дає додаткову мотивацію для того, щоб докладати ще більше зусиль для розвитку компанії. Тому що кращим було визнано не просто магазин, а всіх людей, хто тут працює: від продавців до вантажників.

– Ми дякуємо всім, хто нас підтримав і віддав свій голос за нас, – продовжує директор. – Щиро вдячні і обіцяємо продовжувати в такому ж дусі, не збавляючи темпів, щоб ставати ще кращими для Вас.

Разом з цим вітаємо всіх із прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами. Бажаємо Вам у наступному році здоров'я, успіхів, добра, достатку в домівках та миру й щастя в душі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up