Як обрати якісну та функціональну духову шафу? (новини компаній)

Як обрати якісну та функціональну духову шафу? (новини компаній)

Найбільше господарі завжди турбуються про те, як облаштувати кухню. І не дивно, адже це місце, яке забезпечує смачною їжею всю сім’ю та гостей. Отже, важливо підібрати якісне та зручне обладнання, яке не підведе в найважливішу та найвідповідальнішу мить.

Відмінним рішенням для інтер’єру сучасної кухні є вбудована техніка, а в цій категорії одне з найважливіших місць посідає духова шафа. Серед найбільш популярних та надійних брендів є шведський, тому духовка electrolux точно служитиме вам якісно та надійно.

Насправді,духові шафи допомагають господиням в приготуванні багатьох різноманітних страв. Незалежно від того, чи ви початківець чи досвідчений кухар, у широкому асортименті духовок Electrolux ви точно знайдете те, що підійде саме для вашої кухні. 

        Electrolux EZB53430AW купить в интернет-магазине: цены на духовка  электрическая EZB53430AW - отзывы и обзоры, фото и характеристики. Сравнить  предложения в Украине: Киев, Харьков, Одесса, Днепр на Hotline.ua

У виробника представлено два основні види духових шаф:

Підігрів у них здійснюється за допомогою газового пальника з підключенням до газопроводу. Хоча ціна на ці моделі доволі невисока, проте вони є класичними і доволі популярними. До того ж вони оснащені функцією газ-контролю, що гарантує безпеку для користувачів.

Зараз стають все популярнішими. Ці моделі комфортні та безпечні, щоправда не настільки надійні, проте функцій мають значно більше.

Обрати духовку можна з:

              ≡ Электродуховка (встраиваемый духовой шкаф) Electrolux EZB 53430 AW –  купить в Киеве | цены и отзывы

Вбудовані функції також відрізняють ці моделі, зокрема у вбудованих духових шафах Electrollux є:

Також при виборі такої духової шафи важливо врахувати місткість, адже для сім’ї важливо звернути увагу на моделі від 50 л, а для 1-2 людей достатньо і 40 л. І, звісно, звертайте увагу на кольори, які підходять під ваш інтер’єр кухні. Тому, якщо давно мріяли про якісну та надійну духову шафу за вигідною ціною, зверніть свою увагу на моделі від Electrolux.

keyboard_arrow_up