Як створюють нові ліки? — Arensia (новини компаній)

Як створюють нові ліки? — Arensia (новини компаній)

В аптеках ми бачимо величезну кількість ліків. Деякі нові, зі складними назвами, інші - знайомі нам вже багато років. Ліки стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Вони полегшують симптоми і лікують різні захворювання, підвищують якість життя і забезпечують довголіття.

Лікарські засоби, які сьогодні можна знайти в аптеках, є результатом клінічних досліджень. За останні 50 років медицина досягла величезного прогресу. Саме клінічні дослідження забезпечують появу інноваційних препаратів і новітніх методів лікування різних захворювань.

Чи замислювалися ви над тим, як лікарські засоби потрапляють на полиці аптек? В першу чергу, всі медичні препарати проходять велику кількість досліджень і тестувань, що підтверджують їх ефективність і дають можливість виявити побічні реакції організму, особливості застосування та взаємодію з іншими лікарськими засобами. 

Клінічне дослідження починається з розуміння механізму захворювання. Коли механізм захворювання стає відомим і зрозумілим, виникає необхідність знаходження засобів впливу на цей механізм: блокування шкідливих молекул, знищення мікроорганізмів, стимулювання корисних процесів в організмі - так виникає нова ідея. На цьому етапі дослідники створюють нові молекули, які теоретично могли б стати на заваді розвитку захворювання.

Удосконалення ідеї проходить кілька етапів для підтвердження обгрунтованості початкових припущень. В першу чергу дію нового медичного препарату перевіряють в біологічних моделях (хімічні реакції, фрагменти тканин), потім на певних видах лабораторних тварин, оскільки реакція на препарат в організмі тварини подібна реакції в організмі людини. Лише невелика частина створених дослідниками молекул доходить етапу застосування за участю людей. 

ARENSIA - це приватна дослідницька організація з німецьким акціонерним капіталом, заснована у 2010 році, яка спеціалізується на проведенні клінічних досліджень I та II фази. Головний офіс компанії розташований в м Дюссельдорфі, в Німеччині.

ARENSIA співпрацює з найбільшими в світі фармацевтичними компаніями для проведення клінічних досліджень.

ARENSIA відкрила сучасні спеціалізовані центри для проведення клінічних досліджень в різних країнах Європи. Дослідницькі центри ARENSIA оснащені всім необхідним для обслуговування і комфорту пацієнтів. Дослідницькі центри повністю забезпечені сучасним медичним обладнанням, що дозволяє гарантувати безпеку пацієнтів при проведенні клінічних досліджень.

Дослідницькі центри компанії ARENSIA в Україні(у місті Київ) є одними з найбільших в країні спеціалізованих центрів клінічних досліджень. Філії ARENSIA в Україні проводять клінічні дослідження I та II фази в різних терапевтичних напрямках згідно з найвищими міжнародними стандартами.

keyboard_arrow_up