Як забезпечити житлом студента (новини компаній)

Як забезпечити житлом студента (новини компаній)

Студентство - це не тільки веселі роки, але й можливість почати жити самостійно, та стати відповідальним. Переважна більшість випускників їде навчатися в інші міста для здобуття вищої освіти і питання місця та умов проживання стає пріоритетним.

Варіантів вирішення питань житла безліч, головне - бажання долати труднощі. Такі можливості як: придбання житла для студента, оренда квартири, кімнати чи спільне проживання з іншими студентами у гуртожитку. Розглянемо кожен варіант проживання детальніше.

Гуртожиток

Це особливе місце в житті багатьох приїжджих студентів. Серед позитивних моментів проживання у гуртожитку можна виділити: низька  вартість оплати, корпус як правило знаходиться у декількох хвилинах від університету, особливе студентське ком'юніті та згуртованість. Проте, негативних моментів проживання в гуртожитку більше, це і велика кількість людей в одній кімнаті (від 2 до 6), душові та туалетні кімнати на поверсі (в сучасних гуртожитках є або в кімнатах, або одна на блок), кухня загального користування, галасливі вечірки до ранку і бурхлива поведінка сусідів, що явно позбавляє можливості мати власний простір і навчатися з комфортом.  

Спільна оренда квартири

Багато студентів встигають познайомитися з однокурсниками ще до початку навчання. У такому разі зручніше і комфортніше орендувати житло разом і відповідно ділити всі витрати по оплаті на кількість проживаючих. Але тут теж є негативні моменти: якщо ви більше інтроверт і не прихильник частих гостей, шуму, то це ще не означає, що ваш сусід такий же. Маючи схоже відношення до навчання, ви можете бути зовсім різним в організації побуту і зіткнутись з конфліктами інтересів. 

Одноосібна оренда житла

З переваг такого варіанту житла є відносно прийнятна сума на місяць, можливість спокійно навчатися, готуватись до іспитів, мати власний простір. З мінусів це те, що великі  сумі грошей витрачаються, але власного житла так і немає, також, орендодавці можуть у будь-який момент прийти з перевіркою квартири (деякі можуть прийти без попередження) або взагалі виселити, бо в них змінились плани. 

Власне  житло для студента

Без сумнівів, це найкращий варіант! Це поєднання комфорту і вдалих інвестицій. Так, наприклад, кошти, які витрачаються на довгострокову оренду житла ніяк не окуповуються. У такому випадку пропонуємо розглянути варіант покупки власного житла. Переваг власного житла безліч: ви не залежите від орендодавця, це ваша власна квартира, якою можете розпоряджатись на свій розсуд, зростання цін на нерухомість швидше окупить вкладені гроші, квартира - вигідний фінансовий актив, який згодом можна здавати в оренду.  Купівля житла для своєї дитини на термін навчання, це розумна інвестиція в майбутнє дитини.

Якщо Ви - студент, або ж ваша дитина з тих, хто переїжджає чи планує переїзд до Тернополя здобувати вищу освіту, або ж просто бажає розпочати доросле життя та жити окремо, у  ЖК Щастя є великий вибір квартир з невеликою площею. У жовтні та листопаді діє супер пропозиція на безвідсоткове розтермінування. 

Перший внесок лише 60000 грн!

Хочете подивитися планування і дізнатися повну інформацію? Запрошуємо в наш відділ продажів, де менеджери запропонують найкращий варіант під ваш запит.

 Детальніше про актуальні пропозиції ЖК "Щастя" можна дізнатися зателефонувавши за номером +38 (096) 191 31 51, або завітавши особисто в офіс за адресою м. Тернопіль, вул.Острозького, 47а

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up