Якісні та доступні засоби дезінфекції від компанії «Галіт» (новини компаній)

Якісні та доступні засоби дезінфекції від компанії «Галіт» (новини компаній)

У часи пандемії коронавірусу зі всіх каналів комунікації ми весь час чуємо про те, що потрібно зберігати спокій та мити руки. Нам постійно наголошують на важливості постійної дезінфекції наших рук та поверхонь і предметів, з якими ми стикаємося. Але, на жаль, до деяких аспектів нашої безпеки ми виявилися абсолютно не готовими – і це може підтвердити будь-хто, хто намагався придбати елементарні засоби захисту: медичні маски та антисептики.

Відтак у такий нестабільний момент на допомогу приходять ті компанії, які чітко усвідомлюють свою відповідальність перед суспільством, коли є можливість хоч чимось виправити ситуацію, що склалася. Саме тому приватне підприємство «Галіт», що займається виготовленням та постачанням товарів для стоматологічних компаній, пропонує і дезінфікуючі засоби не тільки для спеціалізованих медичних закладів, але й для населення та підприємств харчової індустрії. Як каже керівництво компанії, якщо у фірми є можливість допомогти іншим, то її треба використати. «Галіт» вже 20 років є представником в Україні німецького виробника дезінфекційних засобів OROCHEMIE.

Система гігієни ORO, яку пропонує «Галіт» – це засоби дезінфекції, що використовуються для дезінфекції:

  • поверхонь;
  • рук;
  • інструментів;
  • спеціального обладнання.

Ціни на засоби дуже ощадливі :

  • вартість дезінфекції  для рук С20 для однієї процедури – 0,80 грн;
  • вартість 1 літра готового розчину для дезінфекції поверхні В15 (час дії 30 хв) – 2,5 грн;
  • вартість однієї салфетки для швидкої дезінфекції В60 (час дії 30 секунд) –1,70 грн.

Ця система включає продукти, що гарантують безпеку і захист від інфекцій як у роботі, так і в щоденному житті. Для кожного призначення – чи то рук, поверхонь, інструментів – існує відповідний препарат. Усі засоби із системи гігієни ORO токсично безпечні й екологічно нешкідливі. При їхньому виготовлені використовуються щадні активні речовини, відтак вони добре сумісні з матеріалами. Саме тому продукти цієї лінії можна використовувати і на підприємствах харчової промисловості, адже це ті місця, де безпека і дезінфекція мають бути на першому місці, оскільки йде мова про здоров’я безлічі людей.

Застосовувати систему гігієни ORO на виробництві продуктів харчування варто для охорони здоров’я працівників, а також, щоб гарантувати максимально безпечний та якісний товар для населення. Цими засобами можна обробляти всі інструменти та поверхні, які застосовуються при виготовленні продуктів харчування. Вони дозволяють бути абсолютно впевненими у гарантовано якісній дезінфекції: навіть невелика кількість препарату забезпечить повне позбавлення від бактерій та інших шкідливих мікроорганізмів.

Уся система має перевірену активність – у тому числі проти небезпечних збудників хвороб, таких, як бактерії туберкульозу, MRSA, норовірусу, вірусу гепатиту і ВІЛу, що підтверджено професійною експертизою. Останні дослідження підтвердили активність всіх препаратів проти вірусу COVID-19.

Тому, якщо Ви прагнете відчути ще більшу безпеку від різного роду бактерій і максимально захистити своїх рідних, близьких, працівників та людей, для яких Ви працюєте, звертайтеся у компанію «Галіт» за системою засобів дезінфекції ORO. Будьте певні, тут Ви знайдете саме той засіб, який Вам необхідний, незалежно від мети застосування: починаючи від дезінфекції предметів вдома й закінчуючи стерилізацією робочих інструментів. Давайте переживемо цей нелегкий період максимально спокійними та впевненими у власному захисті й захисті близьких нам людей.

Більше інформації на САЙТІ

Приватне підприємство «Галіт»

Тернопільський район

с. Байківці

вул. 15 квітня, 6є

0 800 502 998

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up