Якщо Ви хочете отримати якісну та кваліфіковану допомогу при геморої, Вам не потрібно їхати за кордон в пошуку найкращих фахівців (новини компаній)

Якщо Ви хочете отримати якісну та кваліфіковану допомогу при геморої, Вам не потрібно їхати за кордон в пошуку найкращих фахівців (новини компаній)

Знана частина дорослого населення стикається з гемороєм. Ця хвороба, передовсім, змушує людину ніяковіти, а це додає і фізіологічного, і психологічного дискомфорту. Внутрішня сором’язливість часто стає причиною відкладання проблеми «у ящик». Проктологи радять за наявністю перших симптомів звертатись до фахівців. Адже, хвороба, яка прогресує, вимагає більш тривалого лікування, реабілітаційного періоду та, зрештою, нерідко – хірургічного втручання.

- У всьому світі ця проблема вирішується інакше, ніж зазвичай про це уявляє більшість. Близько 20 років у світі використовують малоінвазивні (не операційні) методи лікування геморою. Як правило, на перших стадіях ця хвороба лікується саме так. Хірургічне втручання необхідне лише тоді, коли хвороба перейшла у 4-ту стадію, коли збільшуються вузли та починають випадати. Існує чимало малоінвазивних методів боротьби з гемороєм, серед яких ми застосовуємо лігування латексними кільцями. Суть полягає у тому, що з допомогою вакуумного лігатора на гемороїдальний вузол одягається латексне кільце. Потім вузол відмирає і сам відпадає, навіть непомітно для пацієнта. Як правило, зазвичай потрібно процедуру повторити тричі. Саме цей метод є найбільш ефективним і застосовується у більшості пацієнтів з гемороєм.

-  Ми маємо апаратуру, яка безопераційним шляхом та без наркозу дозволяє позбуватись внутрішніх та зовнішніх гемороїдальних вузлів, анальних поліпів та тріщин. Пацієнтам пропонуємо повну проктологічну діагностику. Аноскопія, яка за всіма світовими стандартами є обов`язковим елементом проктологічного обстеження, до прикладу, включає огляд прямої кишки до 10 см, що виявляє геморой та можливі поліпи. Також застосовуємо сигмоскопію, що передбачає обстеження тієї ділянки кишки, де найчастіше локалізуються ракові захворювання.

Лікарі Проктологічної амбулаторії працюють комплексно з кожним пацієнтом, включаючи не лише медичну, а й соціальну площину.

- Під час амбулаторного лікування у нас пацієнт живе звичним життям, займається своїми справами, а приходить лише на процедури. На жаль, на сьогодні частими є випадки, коли ми вже не можемо допомогти пацієнтові, адже хвороба перейшла в останню стадію. Тоді, ми направляємо на операцію до відповідного спеціаліста.

Така методика не є затратною, а навпаки – економною, адже діє ефективно та не потребує додаткових витрат.

- При такому підході до лікування геморою, людина не втрачає працездатності, лікування не обмежує хворого у його професійній та господарській діяльності. В інакшому випадку, пацієнти змушені регулярно витрачати гроші на медикаменти, або ж "чекають" 4-ту стадію і операцію.

- Записуємо пацієнтів по телефону, на конкретний час. Таким чином пацієнти не бачать один одного, що додає конфіденційності. Сюди входять також рекомендації та діагностика. У кожної людини свої особливості. Тому, застосовуємо індивідуальний підхід, підбираючи "свій" комплекс лікувальних заходів. Комусь вистачить лише процедур, хтось потребує додатково консервативного лікування. Максимально використовуємо одноразові матеріали (наприклад, оглядові шорти) та інструментарій.

Ми чекаємо Вас за адресами:

м. Тернопіль: вул. Лучаківського, 12А/28

м. Івано-Франківськ: вул. Вовчинецька, 124

м. Рівне: вул. Карнаухова 31, 4 поверх

м. Хмельницький: вул. Інститутська 13А

тел. +38 (067) 636 32 61

Сайт: proctolikar.com

Instagram: proctolikar

Facebook: Проктологічна амбулаторія

Графік роботи: З пон.-пятн 08.00- 20.00

ЗАВЖДИ ВАС РАДІ БАЧИТИ!

keyboard_arrow_up