Замовлення i доставка квiтiв по всiй Українi (новини компаній)

Замовлення i доставка квiтiв по всiй Українi (новини компаній)

Букет квітів – це завжди безпрограшний подарунок. Як відомо, квіти - це надійний спосіб завоювати та зберегти почуття вашої обраниці. Недарма говориться, що шлях до серця дівчини вистелений квітами. Також квіткові композиції є постійними супутниками всіх урочистих подій. Замовлення квітів на сайті компанії Flowers.ua, яка вже 20 років займається доставкою квітів та подарунків по Україні та всьому світу, дуже просте. Все, що від вас вимагається – небагато часу та доступ в інтернет. Доставка квітів у Тернополі безкоштовна.

Чому варто купити букет квітів?

Квіти допомагають боротися зі стресом та покращують настрій. Але в чому полягає секрет популярності подібного презенту і де купити квіти в Тернополi https://flowers.ua/ua/ternopol, ​​не залишаючи власної оселі? Особливо це стосується жінок, у яких зорові рецептори більш чутливі до сприйняття палітри кольорів, а нюх - до ароматів. Тому насичені відтінки та приємний запах просто не можуть залишити їх байдужими. Згідно з дослідженнями вчених, жінки високо оцінюють рівень інтелекту чоловіків, які дарують квіти. Отже, квіти з доставкою коханій дружині, мамі або доньці автоматично зроблять вас більш чуйною особою. Одним лише букетом квітів можна показати дорогій людині її унікальність і неповторність. Потребу виділятися і бути несхожим на інших має кожен з нас. І не забувайте: отримати букет квітів у подарунок від дорогої серцю людини приємно вдвічі, тому балуйте своїх рідних частіше.

Квіти у коробці: трендовий подарунок

Усі знають, що перед букетом квітів не встоїть жодна дівчина. Троянди, хризантеми, айстри, гербери, нарциси та тюльпани – всі ці та інші рослини стануть чудовим презентом, який підійде до будь-якого випадку і просто так, без приводу. Але що робити, якщо не хочеться дарувати звичайний букет квітів. Тоді флористи радять звернути увагу на квіти у коробці. Це нетривіальний подарунок і незвичайний сюрприз, який буде гідно оцінений. Сьогодні купити квіти в коробці радять усім, хто хоче зробити своїй половинці оригінальний подарунок. Переваг у цього презенту чимало. По-перше, така композиція дуже цікаво і незвично виглядає. По-друге, ефект сюрпризу. Адже ніколи не знаєш, що на тебе чекає всередині. По-третє, рослини в капелюшній коробці набагато довше зберігають свою свіжість завдяки спеціальній флористичній губці, яка знаходиться всередині та живить їх вологою. Є ще один подібний варіант презенту – квіти у кашпо. Кашпо - це сучасний резервуар, який, як і коробка, продовжує життя рослин, виглядає дуже мило і незвичайно, але є трохи меншим за розмірами та може мати дивакуваті форми.

Бонуси від Flowers.ua

Доставка квітів у Тернополі точно в строк

Скориставшись послугами компанії, ви зможете недорого придбати квіти на замовлення з доставкою до будь-якого району Тернополя у будь-який час ранку, дня та вечора. Креативні флористи компанії складають гарні букети, класичні та оригінальні, використовуючи тільки найсвіжіші рослини, а тому кожен букет тривалий час радуватиме адресата своєю привабливістю. Просто в режимі онлайн можна замовити квіти різних сортів і в будь-якій кількості - від однієї до 1001 штуки. А акуратне і стильне оформлення зробить ваш сюрприз ще більш незабутнім.

Зручне замовлення через додаток

Щоб зробити замовлення можна навіть не заходити на сайт, адже далеко не завжди під рукою є комп'ютер або ноутбук. Завантажуйте безкоштовний фірмовий додаток Flowers.ua на ваш смартфон, щоб ще більше спростити процес замовлення квітів. Додаток має інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс і дозволяє не тільки робити покупки, а й ділитися своїм вибором з друзями в месенджерах, а також стежити за пересуванням кур'єра по мапі. Оплату можна здійснити однією з найпопулярніших платіжних систем у валюті на вибір (гривні, долари, євро, рублі). Доставка квітів від Flowers.ua - це зручно та сучасно.

 

keyboard_arrow_up