Житловий комплекс «Щастя» - це новітні будівельні технології за розумні гроші (новини компаній)

Житловий комплекс «Щастя» - це новітні будівельні технології за розумні гроші (новини компаній)

Сучасне міське житло — це не багатоповерхівка з металопластиковими вікнами, з  червоної чи білої цегли, утеплена пінопластом і під бляшаним дахом. Житло нового класу — це передусім новітні будівельні  технології. 

Нове житло - це поєднання властивостей каменя, дерева,  якісних матеріалів, і навіть рослин. Це будинок, який влаштований за принципом термоса, коли взимку тепло, а влітку прохолодно, адже на даху росте трава.

Відтепер інновації в будівництві доступні і для тернополян! Будівельна компанія “Макбуд” розпочала амбітний проект з будівництва сучасного житлового комплексу “Щастя” по вулиці Тарнавського у Тернополі.

Такі технології, при яких потрібну кількість електрики будинок отримує за допомогою фотоелектричної станції із сонячних панелей, а для опалення застосовується комбінована система газ/електрика: в день паливна (що знаходиться на даху) використовує газ, а в ночі – електрику, за ціною «знижений тариф». Дана система працює ефективно  в комплексі у поєднанні з тепловими акумуляторами та сонячними колекторами. 

«За 10 років змінилося декілька компаній, які хотіли вести будівництво на цій землі. Щоб розвіяти будь-які сумніви, які поширюються в інформаційному просторі, я з усією відповідальністю заявляю, що “Набережного кварталу” в проекті немає» повідомив директор будівельної компанії “Макбуд” Володимир Шигінський.

«Керівництво “Макбуд” ще до початку будівництва в односторонньому порядку через суд розірвало усі договори. Всі зобов'язання виконуємо власними силами без залучення зовнішніх інвесторів. «Макбуд» будує 135 квартир постраждалим інвесторам кооперативу “Освітянин-2008” в обмін на право забудови по вул. Тарнавського,7. Є ще одне інвестиційне зобов'язання - будівництво спортивно-розважального комплексу. Наголошую, що інші будівельні компанії не наважилися взяти на себе такої відповідальності. Будівництво є складним, бо непростий ландшафт, та дорогим - компанія вже вклала 36 мільйонів гривень у цей проект. Зараз завершуємо усі підготовчі роботи, і уже в лютому ми готові почати будівництво першої черги. За рік будинок на 93 квартири буде готовий!»

ЖК “Щастя” включатиме десять секцій. Загалом це майже тисяча квартир. Будинки матимуть 12 поверхів. Площа квартир від 47 до 200 кв. м. На останніх поверхах будуть дворівневі квартири. На вибір мешканцям пропонують 15 типів квартир – це кімнати-студії чи кімнати з плануванням. Компанія пропонує навіть свої варіанти дизайну, як може виглядати омріяна квартира»

«Найактуальніші об'єкти на ринку нерухомості — це об'єкти, які будують за європейськими стандартами. В Європі уже не дозволяють будувати, якщо в проекті немає сонячних батарей чи якщо на даху не росте трава», — зазначає директор “Макбуд”. — «Тому наші новобудови  — це не просто стіни з вікнами, це насамперед нові будівельні технології!»

ЖК “Щастя” — це інновації в тепло- та електрозабезпеченні, інженерії, охороні. Будинки такого класу є в Києві, у Львові, Чернівцях. У Тернополі так ще ніхто не будує — це комбінація ефективного і екологічного утеплення, енергоефективності в електропостачанні,  навіть в розташуванні будинків, адже враховують розу вітрів. Це енергоощадні технології, термозахист, щоб в результаті витрати на тепло і електрику для споживача були найменшими.

— У нашому розумінні “Щастя” — це розумна ощадливість у поєднанні з комфортним перебуванням, — зазначає Володимир Шигінський. — Сподіваємося, що тернополяни оцінять усі можливості та комфорт нового житла»

«Філософія компанії — створити найкраще для своїх клієнтів», зазначає Володимир Шигінський. «Тому “Макбуд” будує з безпечних матеріалів — керамограніту (а не силікатна цегла),  утеплює природними матеріалами — мінеральною ватою ( а не пінопластом), яка екологічно безпечна і не обсиплеться за кілька років та вентильованим фасадом. Система очистки води забезпечить комплекс чистою питною водою. Навіть ліфти в будинку будуть електрогенеруючі, вироблятимуть електрику при гальмуванні та ніколи не застрягатимуть!»

У кожному під’їзді будуть свої теплові акумулятори, сонячні колектори і сонячна фотоелектрична система. Лічильники електроенергії двотарифні, в моніторинг споживання електрики можна здійснити іРad чи з будь-якого веб-сумісного пристрою.

«Щодо технологій, то вони не повинні лякати, — каже директор. - Створена управляюча компанія, яка триматиме усе під контролем. Наші підрядники обслуговуватимуть усе обладнання, що застосовуватиметься в будівництві. Якщо є проблема в користуванні, достатньо набрати номер телефону до обслуговуючої компанії і повідомити про проблему. Управляюча компанія не лише контролюватиме функціональність усіх систем, а й обслуговуватиме прибудинкову територію, зони спільного перебування.

 Комплекс матиме насичену інфраструктуру — дитячі та спортивні майданчики, заклади торгівлі, побуту, дозвілля. Людям буде комфортно перебувати як на вулиці, так і в середині будинку, розповідають автори проекту. На перших поверхах будуть лоббі-кімнати для спільного користування, де господарі зможуть відпочивати і приймати гостей, а також кімнати, де можна буде тримати дитячі возики чи велосипеди.

Навколо «Щастя» буде велодоріжка для велосипедистів, а також місце для мам із візочками. Для любителів спорту і активного відпочинку передбачений спортивно-розважальний комплекс , в якому будуть баскетбольний і волейбольний майданчики, стадіон.

«Територія «Щастя» — це місце, вільне від транспорту, всі авто знаходитимуться в підземних паркингах, — продовжує директор. — А зважаючи, що майбутнє за електромобілями, вони будуть обладнані для підзарядки електромобілів. Адже майбутнє за цим і ми повинні це враховувати!»

Дахи в кожній секції будуть експлуатовані, це ще одна велика зона комфорту. Рівневі квартири матимуть свої тераси, але крім того будуть і місця для загального користування. Тут будуть альтанки, зони для барбекю, буде засклена тераса.

«Ми хочемо, щоб люди, які оберуть це житло, знали, що тут існуватиме лад, тут буде зручно і безпечно, в нас буде система контролю доступу з ідентифікацією людей і авто свій/чужий, — зазначає Володимир Шігинський. — Потрібно лише дотримуватися норм і правил «Щастя»: тут не можна буде курити в приміщенні, не можна не сортувати сміття, самовільно змінювати фасад, наприклад, заскливши балкон, чи встановивши антену. Все буде прописано договорами.

Житло у «Щасті» коштуватиме від 14 тисяч гривень за квадратний метр, ціна залежатиме від поверху. У дворівневих квартирах ціна буде іншою. В компанії кажуть, що маркетинговий відділ готує в майбутньому привабливі акційні пропозиції. Тож радять стежити за оновленнями на сайті проекту.

Ліцензія АЕ №640699 від 08.06.2015 р., видана ДАБІ України.

Телефони 52-73-50, 0-67-993-87-37

www.happy.te.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up