Знайдемо авто вашої мрії у США. Вигідні пропозиції (новини компаній)

Знайдемо авто вашої мрії у США. Вигідні пропозиції  (новини компаній)

Автомобіль у сучасних реаліях – це не просто примха, а й необхідна складова життя. Давно мрієте про власну машину чи хочете замінити стару на новеньку? Ви можете придбати автомобіль із США без посередників. Таким чином Ви зможете справді отримати автомобіль своєї мрії, який має чесну історію, багату комплектацію, а головне – реальний, перевірений пробіг!

Компанія АТЛ уже понад 29 років на авторинку, наші працівники мають величезний досвід роботи. Тож ми допоможемо максимально спростити процедури вибору, пригону машини, розмитнення та доставлення до місця Вашого проживання.

Надійність і чесний результат

За роки співпраці з АТЛ понад півмільйона людей стали щасливими власниками власного авто. Ми допоможемо і Вам придбати кращий автомобіль без посередників у США. З мінімальною комісією та 100% позитивним результатом. Ми знаходимо вдалі варіанти за допомогою закритих торгів і отримуємо пріоритетну підтримку в США на відомих аукціонах Copart, IAAI та Manheim.

Наші менеджери підберуть для вас найкращий варіант, враховуючи всі побажання. Ми перевіримо історію і технічний стан по американських базах. За необхідності наш сертифікований експерт перевірить автомобіль на аукціоні, підготує повний огляд і фотозвіт. Це допоможе Вам зорієнтуватися у виборі та прийняти важливе рішення.

Економимо Ваші гроші

Серед великого розмаїття компаній рекомендуємо обирати сама нашу. Чому? Назвемо ряд переваг, які Ви отримаєте.

  1. Перш за все, ми допоможемо знайти саме те авто, яке Ви бажаєте. Попередньо обговорюємо такі критерії: марка, рік випуску, пробіг, комплектація, технічний стан тощо.
  2. По-друге, ми обов’язково перевіряємо вибрані авто за VIN-номером. Це допоможе побачити реальну історію авто, кількість його власників, своєчасність обслуговування, а також, чи потрапляла машина у ДТП. Ми одразу відкидаємо ненадійні варіанти, що зекономить і Ваші гроші, час, і нерви в майбутньому.
  3. По-третє. Ми робимо вдалу ставку на аукціоні, щоб вкластися у бюджет, який попередньо з Вами обговорили. Наші спеціалісти одразу вираховують і розмитнення, і доставлення, і постановку на облік. Таким чином ми економимо Ваші гроші!
  4. Лише після того, як виграш авто підтверджено, ми відправляємо своїм клієнтам міжнародний рахунок, який потрібно оплатити в банку. Тобто Ви можете на 100% бути впевнені, що не втратите свої кошти.
  5. Уже після оплати Ваш транспортний засіб поміщають на евакуатор, перед тим роблять повний фотозвіт. Після цього відбувається процес транспортування до вказаної локації.
  6. Наостанок. АТЛ допомагає з оформленням автомобіль із США – розмитнення, сертифікація, постановка на облік тощо.

Купуючи авто через страхові аукціони, Ви зможете серйозно заощадити. Адже отримаєте багатшу комплектацію машини, у порівнянні з покупкою авто на локальному ринку.

Отож, не сумнівайтесь! Разом з АТЛ Ваша невдовзі стане реальністю. Ви можете залишити свою заявку на нашому сайті - https://atl.ua/autosale/avto-iz-ssha. Менеджери Вам зателефонують.

Наші контакти:

+38 (044) 344 21 90

У робочі дні: з 9:00 до 18:00.

У суботу: з 10:00 до 14:00.

keyboard_arrow_up