Знайди авто своєї мрії у «Megacars» (новини компаній)

Знайди авто своєї мрії у «Megacars» (новини компаній)

У сучасному світі авто вже давно перестало бути тільки засобом пересування. Це справжній показник статусу, стилю та смаку свого власника. Окрім цього, багато хто мріє не просто про справжню статусну автівку, а про вишукане авто вищого класу.

Зважаючи на ціни на власний транспорт в Україні, багато українців віддають перевагу закордонним автівкам. Та у такому випадку перед жителями Тернополя, зокрема, виникає проблема, як це зробити: вирішувати всі справи самостійно, чи таки довіритися досвідченому посереднику? Адже робота з компанією, що стикалася із привезенням авто з-за кордону, позбавляє багатьох труднощів, що трапляються при оформленні документів та розмитненні транспорту. У даному разі працівники фірми-посередника зроблять все за Вас, Вам же потрібно лише обрати авто самостійно. А також – компанію, якій можна справді довіряти.

У Тернополі дійсно перевіреною фірмою, що зможе допомогти Вам із придбанням омріяного автомобіля є компанія «Megacars», що знаходиться на вул. Дружби, 1. Тут Вам точно допоможуть вирішити всі проблеми із оформленням документів та справами на митниці.

Компанія «Megacars» займається доставкою авто, мото-, сільськогосподарської та іншої техніки із США. Кінцева вартість бюджетних авто становить від 7 тисяч доларів (до прикладу, Ford Focus 2013 р). Час доставки триває від 6 до 8 тижнів.

Повна вартість, яку клієнт оплачує компанії «Megacars» складається з таких факторів, як:

·        купівля авто;

·        послуги аукціону;

·        доставка з аукціону в порт, а потім і в Тернопіль;

·        розмитнення автомобіля;

·        сертифікат на транспорт;

·        постановка авто на облік;

·        можливий ремонт.

Для того, щоб людина, яка звернулася у фірму «Megacars», була абсолютно впевнена у якості послуг компанії, складається договір, в якому детально прописуються всі нюанси купівлі, доставки і розмитнення автомобіля. Оплата послуг відбувається поетапно.

Під час купівлі автівки працівники фірми «Megacars» разом із покупцем детально вивчають всю інформацію про транспортний засіб. Відтак, якщо є якість дефекти, то це все зазначається ще на початку переговорів. Все відбувається чітко і прозоро.

Головною перевагою автомобілів із США є той факт, що при його купівлі Ви таким чином економите близько 20-30% грошей від тієї вартості, яку б Вам довелось оплачувати, здійснюючи покупку в Україні.

Компанія «Megacars»  є авторизованим учасником аукціонів Copart, IAAI, Manheim, а також володіє прямими договорами з перевізниками, що дозволяє встановити низьку вартість доставки. Також тут Вам гарантують абсолютну прозорість роботи.

Окрім цього, у компанії «Megacars» Вам також можуть запропонувати авто, які з кожним роком все більше набувають популярності – електрокари, мито на які є нульовим, що є неабияким плюсом. Ціни на такі автівки у хорошому стані, із запасом ходу від 150 кілометрів, складають від 10 тисяч доларів. Тож електрокари є відмінним варіантом, якщо Ви шукаєте економне авто для міста.

Основними перевагами доставки автомобіля із США є:

·        широкий вибір авто на аукціоні – ринок №1 вживаних авто у світі;

·        перевірені аукціони: Copart – тут Ви можете самі обрати авто, а фірмі надіслати лише заявку, яку потрібно формити, Manheim – є найбільшим аукціоном автомобілів у США, для того, щоб придбати тут транспортний засіб, потрібно мати спеціальний доступ, неабиякою перевагою є можливість придбати майже новий автомобіль з мінімальний пробігом, Insurance Auto Auction;

·        хороший стан – регулярні перевірки на офіційних сервісах;

·        чесний пробіг, адже у США штучне зменшення пробігу карається на законодавчому рівні;

·        прозора історія – перевірка за AutoCheck, CarFAX, EpicVin.

Будьте певні, у «Megacars» Вам нададуть всі необхідні консультації щодо купівлі та доставки автомобілів із США: проведуть  кваліфікований підбір автомобіля, здійснять покупку, доставлять в Україну за низькою ціною, допоможуть розмитнити і поставити на облік.

Правильно складений договір надасть Вам стовідсоткові гарантії порядності та професіоналізму працівників компанії. Тож, якщо Ви вже давно мріяли про хороше авто – звертайтеся у компанію «Megacars» - тут Ви знайдете свою омріяну автівку.

«Megacars»

м. Тернопіль

вул. Дружби, 1

(098) 365 10 53

http://megacars.te.ua/

https://www.facebook.com/MegaCars.te.ua/

https://www.instagram.com/megacars_ternopil/?hl=uk

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up