Загиблий житель Збаража - син екс-міліціонера і посадовця райадміністрації

Загиблий житель Збаража - син екс-міліціонера і посадовця райадміністрації
Устим Голоднюк, який загинув зранку 20 лютого від поранення у Києві, - син збаразького відставного міліціонера, теперішнього працівника райадміністрації.

- Так, працював у нас Володимир Васильович Голоднюк, - розповіли у Збаразькому райвідділі міліції. - У 2008 році вийшов на пенсію і працює в райадміністрації, у справах цивільної оборони. Устим - його син.

Жителі Збаража і редакція 20minut.ua співчувають рідним і близьким загиблого.

Нагадаємо, Устим Голоднюк був поранений 19 лютого. Наш 20-річний земляк помер 20 лютого.

Відео дня
Коментарі (14)
  • Anonymous

    Как тошно от того,что твой однокласник и хороший друг умер. Не верится до сих пор,И так тошно от того что не могу простится с ним,так как живу в другой стране. Но я приеду и обезательно пойду на могилку.Спи спокойно братик :((
  • Anonymous

    це компетенція міської ради, а не адміністрації! Вони лиш можуть запропонувати.
  • Anonymous

    ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
  • Anonymous

    Герої не вмирають! Це був ангел, якого Господь прислав з небес, щоб звільнити Україну від людожера! І цей ангел провернувся на небеса!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up