Більше тисячі доларів: яку роботу шукають тернополяни в інтернеті та хто заробляє найбільше

Більше тисячі доларів: яку роботу шукають тернополяни в інтернеті та хто заробляє найбільше
  • Згідно з офіційними даними Державної служби зайнятості, станом на січень 2020 року, середній розмір заробітної плати в Тернополі складає 6063 гривні. Серед всіх обласних центрів, Файне місто має один з найнижчих показників. Проте на інтернет-сайтах середня запропонована заробітна платня у вакансіях є набагато вищою.
  • Яка професія є найприбутковішою, дізнавалися «20 хвилин».

Яку роботу пропонують тернополянам в інтернеті?

Згідно з сайтом work.ua, станом на 11 березня, найпопулярнішими запитами серед тернополян користуються професії: продавець-консультант, менеджер з продажу, кухар тощо. Проте реальна кількість вакансій для деяких з них є доволі малою. Так, наприклад, за останній місяць було запропоновано лише дві вакансії на посаду комірника та шість - на вантажника.

Серед найпопулярніших запитів для цих професій, середня запропонована заробітна платня є найбільшою для регіональних менеджерів – 20 000 гривень, а також для директорів та торгових представників – 15 000 гривень.

Відео дня

Високі вимоги - за високу зарплату

Згідно з сайтом work.ua, найбільшу заробітну платню пропонують ветеринарам.
Проте для такої зарплатні необхідно мати вищу ветеринарну або зоотехнічну освіту, обов'язково мати досвід роботи в активних продажах, а також бути водієм з посвідченням категорії В. Вік кандидата повинен бути в межах 25-35 років. За результатами співбесіди обіцяють визначити рівень заробітної плати, пропонують від 10 000 гривень.

Якщо ж ви вирішили працювати водієм-міжнародником, то готуєтеся, що одною з головних умов до вас буде наявність досвіду роботи не менше року. І звісно, водійські посвідчення категорії C та E.

Щоб працювати диспетчером, вам потрібно володіти англійською мовою, рівнем не нижче Intermediate. Окрім того, треба пройти стажування, яке не буде оплачуватися, а також готуватися до того, що ваша заробітна платня може бути меншою від 25 тисяч, оскільки ви працюватимете від відсотка.

Одні з найнижчих запропонованих середніх зарплат 

Згідно з офіційним сайтом Державної служби зайнятості, серед всіх областей України, Тернопільська область має одну з найнижчих середніх запропонованих зарплат у вакансіях за січень 2020 року (6063 грн), поступаючись Івано-Франківській (5 554 грн), Запорізькій (5 992 грн), Луганській (6 069 грн), Сумській (5 853 грн), Херсонській (5 719 грн) та Чернігівській (5 959 грн) областям.

Проте на сайтах з пошуку роботи середня запропонована заробітна платня вища і складає приблизно 8 000 гривень. Усе залежить від того, яку вакансію пропонує вам роботодавець.

А де ви знайшли чи шукатимете роботу? Скільки отримуєте чи хотіли б отримувати за місяць? Діліться своїми думками в коментарях.

Коментарі (3)
  • David Starr

    А у нас нормально(від 20 тис) тільки бариги, стоматологи і ІТ-шники заробляють, і то далеко не всі )
  • Mykola Halushchak

    Які варіанти ??
    Хто зрозумів життя - роботу давно покинув...
  • Pavlo Orestovich

    Барига)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up