На весіллі у тернополян був парад офіціантів та ретро-автомобіль Maybach

На весіллі у тернополян був парад офіціантів та ретро-автомобіль Maybach

Ось і добіг завершення цікавий проект газети «RIA плюс» та сайту «20 хвилин», де тернополяни розповідали про свої особливі весілля. Фінальна історія – про Ірину Гаврилюк та Віктора Козачука.

Усе починалось зовсім не з романтичного випадку: він зустрів її, вона подивилась на нього, і між ними спалахнула блискавка. У цій же історії два, на той час самотніх серця поєднала порвана куртка.

- Ми з подружками відпочивали на дискотеці, а Вітя був там зі своїми товаришами. Один із його приятелів випадково зачепив мене, і куртка пішла по швам. Бідолашні бідкалися, просили вибачення. Вітя тоді вчинив, як справжній джентльмен: він сказав, що зашиє куртку і віддасть її мені наступного дня. Взяв номер телефону, на тому й зійшлись. То був далекий 2010 рік.

Відео дня

Своє слово тернополянин дотримав. Але він не тільки заніс куртку в майстерню, а й купив одразу два білети в кіно, щоб запросити Іру на побачення.

- Я погодилась, але коли дізналась, що ми підемо на мультфільм, мені стало трохи смішно, - зізнається вона. – Мультик був про сови, як зараз пам’ятаю. Вітя був занадто скромний, спочатку ця риса навіть лякала мене. Але в той же час він поводився дуже галантно – дарував мені квіти, м’які іграшки, робив несподіванки та приємні сюрпризи. Фактично своєю пильною увагою, турботою він і завоював моє серце.

Рік закохані зустрічалися. Вітя вже працював, а Іра, яка до речі, родом із Коломиї, вчилась в одному з тернопільських вишів. Їм було настільки добре та комфортно разом, що вони вирішили спробувати пожити разом.

- У нас було надзвичайно багато романтичних та приємних митей, ми разом відпочивали, подорожували, відвідували цікаві місця, знайомились з неординарними людьми, ділились всіма своїми переживаннями, - продовжує співрозмовниця. – У 2013 році на Новий рік ми влаштували собі незабутню мандрівку у Фінляндію. Це було фантастично! Аби побут не з’їдав наші почуття, одразу домовилися всі домашні обов’язки ділити порівну: посуду мили по черзі, готували – також. Вітя в усьому мене підтримував та допомагав. Через три роки в наших стосунках трапився переломний період. Ми ледве не розійшлися. Але, дякувати Богу, що він дав нам сил та розуму зберегти те найцінніше, що є в нас – один одного.

Як освідчувався?

День освідчення для Іри був особливим, адже 15 вересня 2015 року вони з Віктором святкували п’яту річницю, про яку він забув.

- Я дуже образилась на нього і не говорила з ним майже цілий день, але він виправив ситуацію: прийшов із шикарним букетом квітів та каблучкою і запропонував стати його дружиною, - говорить героїня розповіді. – Звісно, я ще сказала, що подумаю. Хоча в глибині душі вже знала, що інакше бути і не може, адже ми стали один для одного рідними душами.

Місце і час проведення весілля

Одружилися закохані 16 липня минулого року. За півроку до події пара інтенсивно готувалася до весілля. Тоді ще наречена дуже хотіла, аби святковий зал був білосніжно білим із нотками фіолетового.

- Я сама шукала по салонам і в Інтернеті різні прикраси: помпони, бутоньєрки, думала, яким має бути фуршетний стіл, фантазувала, як виглядатиме місце для виїзної церемонії, - каже Ірина.

Святкували весілля в ресторані у Збаражі. Біля закладу робили і виїзну церемонію. Іра зізнається, що давно мріяла приїхати на власне весілля на ретро-автомобілі. І її мрія здійснилась. Молодята приїхали на святкування на Maybach.

Яким було весільне вбрання?

Весільна сукня із салону «Марія VIP» була дуже зручною. При чому, тернополянка її наполовину «виграла».

- Весною у «Подолянах» був весільний марафон, там розігрували знижки на вбрання, мені дісталась 50% знижка на весільну сукню. Крім того, я взяла участь і в іншому конкурсі. За вдале виконання грайливих рухів під одну з пісень, ще отримала 30% знижку на послуги весільного тамади. Отак-от вдалось трохи зекономити, - посміхаючись додає жінка.

Весілля забави

Атмосфера була дуже позитивною. А на весіллі подружжя зібрало таланти зі всієї України. Ведучий свята – Назар Голоджун – зі Львова. Музичну частину забезпечив гурт «Мікс» із Рівного. Відеограф був з Нетішина, фотограф Дмитро Шеремета – з Тернополя. Гості – із Тернопільщини  та Коломиї.

«Зіркою» вечора стала бабуся Іри – пані Ганя. У свої 78 років вона так активно брала участь у конкурсах і танцювала, що всі гості були просто в захваті.

Ще весілля запам’яталося гостям справжнім парадом офіціантів. Так феєрично вони подавали свою коронну страву – червону рибу.

Бюджет весілля

Весілля обійшлося молодятам орієнтовно у 180-190 тис. грн. Загалом на святі було 120 гостей.

Поради нареченим

- Весілля – це один особливий день в житті пари, тож ним варто насолодитись сповна. Насправді не важливо, на скільки помпезним буде святкування, а той настрій, який відчувають закохані, - каже Ірина Гаврилюк. – Не варто замовляти надто багато страв, адже зазвичай вони лишаються. Весілля – свято, у першу чергу, для молодят, тому запрошувати варто тих людей, які дорогі вашому серцю, і з ким ви хочете розділити найщасливішу миттєвість у житті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    А яке із тих весілль особливе?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up