Переможниці фотоконкурсу "Міс RIA 2018" отримали нагороди

Переможниці фотоконкурсу "Міс RIA 2018" отримали нагороди

"Міс RIA 2018" стала 18-річна тернополянка Ілона Метельська. Вона перемогла у фотоконкурсі на сайті miss.moemisto.ua. Дівчина отримала 143 голоси підтримки. На другому місці - 28-річна Катерина Чайківська — у неї 93 лайки. 21-річна Руслана Павловська має 69 голосів підтримки.

Три переможниці фотоконкурсу "Міс RIA 2018" уже отримали свої нагороди. Серед призів – сертифікат на вишиванку, вечерю в ресторані і сертифікати на тренування в спортзалі.

Кожна з дівчат обрала свою тактику, як завоювати голоси користувачів сайту mоemisto.ua. Хтось шукав підтримки в рідних і знайомих, використовував соцмережі, а хтось надав перевагу особистим дзвінкам. Загалом у фотоконкурсі прийняли участь 35 дівчат. Наймолодшій учасниці 16 років, найстаршій – 31 рік.

 

Відео дня

"Впевненість у собі допоможе у будь-яких випробуваннях"

Переможниця фотоконкурсу студентка Ілона Метельська надіслала на конкурс найбільше фотографій. Це і портретне фото, фото з випускного, і знімки з фотосесій.

- Це приємно бути "Міс RIA", це цікаво, це – досвід, і якщо буде ще такий конкурс, можливо, братиму участь ще раз, - говорить про перемогу Ілона.

Дівчина взяла участь в конкурсі як раз після закінчення школи моделей Selfie. Спробувати свої сили у фотоконкурсі порадила мама. Цей фотоконкурс для дівчини перший, і цей досвід стане у нагоді в університеті. Ілона – майбутній юрист, навчається на юридичному факультеті Львівського Національного Університету ім.І.Франка.

У подарунок Ілона отримала сертифікат на вишиванку, а також сертифікат на тренування в спортзалі.

Дівчатам, які захочуть брати участь у конкурсах в майбутньому Ілона радить просто бути впевненими у собі.

- Це допоможе у будь-якому випробуванні, - не лише в конкурсі краси чи конкурсі від РІА, - радить Міс РІА 2018.

 

"Я – за природну красу"

28-річна Катерина Чайківська на другому місці. Її фото отримали 93 лайки. Її призи – сертифікат на вечерю в ресторані та абонемент у спортзал. Катерина переконана, що для перемоги головне вірити в себе і не боятися експериментувати. Вона працює менеджером в салоні-виставці на Бродівській, продає підлогу. На фірмі давно передплачують газету, тож в курсі всіх подій, конкурсів.

Взяти участь в конкурсі Катерина вирішила за порадою знайомої і свого директора.

- Участь у фотоконкурсі - це був експеримент, - розповідає Катерина. –Я не робила професійної фотосесії, фотографії були з життя, природними.

Після того, як вона відправила фото на конкурс, одразу почала агітувати родичів, знайомих, щоб проголосували за неї.

- Експеримент вдався, мені було весело спостерігати, як зростає кількість прихильників і я вирішила, що буду приймати участь і у наступних конкурсах, мені цікаво спробувати себе і фото уже зроблю професійні, - продовжує співрозмовниця.

Стратегія досягнути успіху в Катерини – особисті дзвінки. Розповідає, що переважно телефонувала до своїх знайомих і просила проголосувати.

- Я дзвонила по вайберу, і багато реагували дуже швидко, але було багато і таких, хто не хотів голосувати. В деякі моменти я хвилювалася, хто переможе, - розповідає учасниця фотоконкурсу. – Якось одного дня дуже активізувалися прихильники Ілони і вона швидко набирала лайки. І розрив між нами став аж 50 голосів.

Дівчатам Катерина радить вірити в себе, не боятися пробувати невідоме.

- І ще я - за природну красу, - додає тернополянка.

 

"Не відмовляйтеся від мрії"

21-річна Руслана Павловська отримала 69 голосів підтримки. Її приз – абонемент у спортзал

- Хочу подякувати своїм друзям, усім знайомим, своїм близьким, які мене підтримали, голосували за мене, - каже Руслана. – Мої родичі усі робили репости в соцмережах, поширювали посилання про конкурс, щоб проголосували і їхні знайомі.

Руслана вперше брала участь у фотоконкурсі. Проте вибрати фото для професійної моделі не склало труднощів. Хобі дівчини - моделінг та фотографування, вона закінчила модельну школу, у майбутньому буде маркетологом. Головні якості - креативність,комунікабельність та щирість.

Дівчатам, які ще роздумують про участь в конкурсах, рекомендує ніколи не відмовлятися від своєї мрії і вірити в себе.

Коментарі (1)
  • Роман Конста

    У победительницы оказалось больше друзей в вк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up