Партнер рубрики Події

«До останнього не вірила, що виграла»: проголосувала за «Народний бренд 2021» та отримала подарунок

«До останнього не вірила, що виграла»: проголосувала за «Народний бренд 2021» та отримала подарунок
  • Вже 17-й рік поспіль корпорація «РІА Медіа» проводить конкурс «Народний Бренд», де тернополяни обирають найкращі компанії міста.

  • Ті, хто брав участь у голосуванні, міг і сам виграти цінний подарунок.

Найкращих у своїй номінації цього року обирали 17,5 тис. тернополян. Щороку кількість учасників голосування збільшується. Обирали найкращих протягом двох місяців.

Всі, хто взяв участь у голосуванні, також могли виграти цінний подарунок від партнерів – кавову машину. Для цього потрібно було лише взяти участь у голосуванні за «Народний бренд 2021» та зробити про це репост на своїй сторінці у соціальній мережі. 

Відео дня

Участь у розіграші взяли 630 тернополян. Переможця обрали рандомно. Нею стала тернополянка Христина Стець.

Про те, що виграє саме вона, навіть не думала. Дзвінок та вітання з виграшем для тернополянки став приємною несподіванкою. 

– Я до останнього не вірила, що справді виграла. Взяла участь в розіграші в перші дні. За той час вже і забула про це. Тому дзвінок та вітання став для мене несподіванкою. Не вірила, що це правда. Але це надзвичайно приємно.

Христина каже – давно мріяла про кавоварку. Тепер мрія здійснилась, саме напередодні новорічних свят.

– Дуже приємно, що я виграла напередодні новорічних свят. Я давно хотіла кавовий апарат. Тепер ця мрія здійснилась. Я дякую за такий чудовий подарунок! 

Загалом за звання «Народний бренд 2021» боролись 3218 фірм у 53 номінаціях. Особливістю цього конкурсу є саме те, що взяти участь може будь–яка компанія у своїй номінації, а кращих обирають не журі чи комісії, а звичайні тернополяни. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • pitersuperfly

    Еехх..  ці РІА  конкурси :)

keyboard_arrow_up