Діти про дитяче свято кажуть: «Клас!»

Діти про дитяче свято кажуть: «Клас!»

Придумували яскраві прикметники про морозиво, малювали крейдою улюблену газету RIA плюс, показували свої таланти, вчилися танцювати зумбу, а ще бігали в естафетах і вчилися фехтуванню діти під час дитячого свята в парку Шевченка.

 

-Клас! – каже про дитяче свято на Літній естраді в парку Шевченка 5-річний Дениско. Хлопчик прийшов на свято з мамою.

Пані Тетяна каже, що малюк дуже задоволений святом Йому на личку намалювали крокодильчика, як він і просив, були вони і на фехтуванні, і бігали в естафеті. Малому дали кілька кульок – настрій чудовий.

Відео дня

Нагадаємо, спортивно-сімейне свято сьогодні, 28 травня, організували у парку Шевченка Корпорація RIA медіа, Тернопільська міська рада та Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.

-Дитяче свято почалося дуже активно, вже надули тисячу кульок, які роздали діткам, - розповіла представник організаторів Юлія Дутка. – Були конкурси від партнерів свята, багато призів, подарунків. Ми стараємося, щоб було весело, активно, цікаво.

Тернополянин Андрій прийшов на свято з 5-річним Денисом.

- Почули, що грає музика, і прийшли свято, - каже чоловік. - Хочемо гарно відпочити, отримати приємний і позитивний настрій. Будемо брати участь в конкурсах.

-Газета RIA плюс вже 14 років поспіль проводить такі свята для тернополян, - зазначив регіональний видавець RIA медіа Юрій Штопко. – В першу ми хочемо привітати наших передплатників і читачів і зробити розіграш для передплатників газети. Сьогодні головний приз – це путівка в Будапешт, також буде багато цінних призів, які будуть корисні в домогосподарстві. Другий рік поспіль ми проводимо наше свято в рамках свята «Рухаємо Тернопіль». Ми популяризуємо здоровий спосіб життя, щоб - займалися спортом, бігали, рухалися. Тож це свято для усіх тернополян і наших передплатників та читачів газети і сайту 20minut.ua.

- Спортивно-розважальне свято «Рухаємо Тернопіль» вже є доброю традицією Тернополя, зазначила керівник Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення Галина Федорович. – Сподіваємося на велику кількість учасників – як дітей, так і дорослих. Ігри, естафети, забави, майстер-класи – сподіваємося, що було цікаво усім. Ігри, естафети, забави спортивного спрямування, організація забігу і волонтерів, розминка, робимо усе, щоб організувати гарне свято для тернополян і перейти весело і спортивно в літній сезон.

Прийшов на свято і переможець минулорічного свята для передплатників Василь Смакоуз. Розповідає, що передплачує газету уже 12 років. Читають з дружиною. Чоловік торік виграв путівку в Буковель. Хоче і цього року прийняти участь у розіграші головного приза.

  • Тоді навіть не думав, що виграю, але виграв. Їздив у Буковель мій онук Саша, йому 15 років, - розповідає пан Василь. – То для дітей було. Він був дуже задоволений, Дві неділі там був. Жили в дерев’яному будиночку, годували 5 разів  на день. Водили екскурсії в Карпатах, на Говерлу ходили. Не думав, що виграю, але так повезло.

 

У конкурсах змагалися за класні подарунки

Дитячі конкурси на святі конкурси чергувалися з виступами юних артистів. А паралельно тривали розваги в локаціях з аквагриму і боді-арту, аплікації від Клубу розвитку дитини «Капітошка».

Смачне, солодке, прохолодне, фруктове, різнокольорове, шоколадне, природне, тепле, горіхове, полуничне, і навіть хрумке казали про морозиво дітлахи, як і взяли участь у конкурсі від торгової марки «Лімо». Команда «Ескімо» і «Пломбір» змагалися у тому, хто назве найбільше слів, які характеризують їхнє улюблене морозиво. Перемогла дружба і всі учасники отримали подарунки від смачного партнера свята.

А у другому конкурсі 10 дітей змагалися у конкурсі малюнка на асфальті, темою якого була «Моя улюблена газета». Дітям треба було проявити фантазію і намалювати, як вони люблять газету «RIA плюс», адже подарунки були варті того, щоб постаратися на всі 100.

Багато великих сердець, зірку з логотипу улюбленої газети, сонечка і хмаринки, зайчика, своє ім’я, газету, український прапор і герб малювали діти на картинах про те, як вони люблять газету RIA. Маргарита Гузьо і її брат Артем виграли портфелі від партнера свята, а дівчинка Марічка за третє місце в конкурсі виграла великий набір резинок для плетіння. А 13-річного Андрія відзначили за знання іноземних мов, адже він підписав малюнок англійською. Зрештою призи отримали усі учасники конкурсу.

Найсміливіші маленькі тернополяни демонстрували свої таланти в творчому конкурсі від аптеки «Ромашка» мережі аптек «Борис». За запальний танець, пісню чи вірш найсміливіших учасників дитячого свята нагородили вітамінами.

 

Вчилися фехтуванню і зумбі

Фехтуванню усіх бажаючих навчали представники ДЮСШ №2. Це призери Всеукраїнських змагань, чемпіонатів України, Європи.

- Наш проект спрямований на популяризацію фехтування серед молоді, адже наша молодь потрібно залучати до спорту, - каже координатор проекту Аліна. - Всі думають, що фехтування – це не дівчачий вид спорту, але насамперед, саме цей спорт допомагає дівчатам контролювати свої емоції, та вигравати. І приклад цьому - наші дівчата Ольга Харлан, Олена Кривицька, Яна Шимякіна, які були першими на олімпіадах. Цей проект спрямований і на формування фехтувальних традицій у Тернополі. Навіть якщо діти вперше на святі потримають в руках рапіру, але в них горять очі. Ми вчимо тут азів, що таке шпага, як її тримати, як правильно пересуватися, що таке укол. Вони отримують масу адреналіну, зацікавлються і прийдуть у цю секцію.

А наймасовіший майстер-клас для усіх бажаючих – і дітей, і батьків – був танець Зумба.

Любителі фотографуватися мали можливість зробити це у двох фотозонах свята.

Сім’я Ясельських сфотографувалася на пам’ять про дитяче свято на фоні логотипів улюблених видань.

- Кожного року ходимо на свято від РІА, цього року Поліна наша виступала. Усі молодці. Свято вдалося. Слава Богу, що погода сприяла в цьому, - каже голова сімейства пан Олександр. – Дякуємо РІА за свято.


 

 

Коментарі (1)
  • Олександр Шербаков

    в інший раз не давайте пенал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up