Дитяче свято від "RIA плюс" з нетерпінням чекають щороку

Дитяче свято від "RIA плюс" з нетерпінням чекають щороку
  • Фотографувалися з улюбленими героями мультфільмів, змагалися в конкурсі малюнків на асфальті, навчалися на майстер-класах маленькі тернополяни на Дитячому святі в парку Шевченка на острівці Чайка.
  • На дитячому святі - море призів: переможцям та учасникам конкурсу малюнків, учасникам майстер-класів. А о 17.30 - розіграш призів за лотерейними номерками

 

Учасників дитячого свята неможливо не впізнати. Личка дітей розмальовані яскравими кольорами аквагриму. Дівчаткам - різнобарвні метелики і грайливі киці, а хлопчикам - спайдермени і коти. І поки викладачі студії розвитку "Капітошка" розмальовували гостей свята, весела команда Мишок, Фіксиків і Піратів від "Вундеркіндера" розважала дітей в конкурсах.

Переселенка Оксана Ліхтіна з Луганська прийшла на дитяче свято від "RIA плюс" з 5-річною Варварою. Жінка розповідає, що постійно купує улюблену газету, тож свято чекали з нетерпінням. Дівчинці дуже сподобався аквагрим.

- Дуже гарне свято, - говорить пані Оксана. - Хотілося у вихідний розважитися, щоб донечка з кимось познайомилася, погралася. 

Відео дня

Тернополянка Міла Каваць з синами Дмитриком та Михайликом вже три роки поспіль приходять на дитяче свято від "RIA плюс". І два роки жінка є передплатником улюбленої газети.

- Весело, цікаво, тут приємно провести час, - каже пані Міла. - Ми з нетерпінням чекаємо на це свято. Діти мають корисні розвиваючі розваги і конкурси.

До слова, чимало діток стали учасниками майстер-класів з ліплення та аплікації художньою крихтою. Учасники майстер-класів отримали в подарунок солодку воду "Соковинку" від партнера свята. 

А юні художники позмагалися в конкурсі малюнку на асфальту. Призи від партнерів свята ТМ "Ласунка" та кондитерської фабрики "Тера" отримали усі учасники. Та організатори все ж відмітили три кращі малюнки, які намалювали Оксана Гевко, Тамара Базар та Софія Радченко.

- Свято вдалося, воно зібрало десятки діток, ми бачили багато зацікавлення в різних локаціях на острівку Чайка, - говорить відповідальна за дитячу програму свята Неля Зелецька. - Щоправда, деякі спортивні локації довелося відмінити через дощ.Та погода не зіпсувала настрою і тернополяни веселилися від душі. Дітки танцювали і співали в запальному караоке і отримували призи як учасники лотереї.

Нагадаємо, організаторами Дитячого свята виступили МедіаКорпорація "RIA" та Тернопільська міська рада. Партнери свята - ТМ "Ласунка", Тернопільська кондитерська фабрика "Тера", ТД "Карпатські мінеральні води". Розважали дітей студія розвитку "Капітошка" та аніматори театру-студії "Вундеркіндер"


Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up