Передплатники газети "RIA плюс" виграли цінні призи

Передплатники газети "RIA плюс" виграли цінні призи

Близько півсотні призів розіграли серед передплатників газети "RIA плюс" на спортивному фестивалі "Рухаємо Тернопіль" в неділю, 29 травня. Головні призи - велосипед,  путівка в табір "Артек" та сертифікат на вікенд в Буковелі.

Розіграш призів відбувся на Літній сцені в парку ім. Т. Шевченка. Кожен, хто передплатив газету "RIA плюс" на 6 місяців, отримав лотерейний квиток та мав можливість взяти участь у розіграші. 

Розігрували чимало побутової техніки: термоси, чайники, фени, кавоварки, міксери, праски, сендвічниці, решітки для барбекю та інше. 

Тернополянка Тетяна Халупник виграла кавоварку.

Відео дня

- Кави не п’ю, зате вдома багато кавоманів, - каже переможниця. -  Передплачуємо газету на роботі близько десяти років. На свято прийшла з сім’єю, діти брали участь в марафоні. Задоволеними залишились усі.

Previous Next

Та головними призами були велосипед від інтернет-магазину "Велокрай", путівка для дитини в «Артек-Буковель» та вікенд у Буковелі.

Путівку для дитини в «Артек-Буковель» виграв пенсіонер  Василь Смакоус.

- Дуже радий, сертифікат подарую онукові, - каже тернополянин. -  Я майже десять років приймаю участь у розіграшах, і оце вперше виграв, ще й такий цінний подарунок. Хочу побажати, щоб «RIA плюс» проводила такі фестивалі кожного року.

Вікенд у Буковелі виграла Галина Сопронюк, якій до цього дістався ще один приз - решітка для барбекю. Вона передплатила газету на рік, тому і отримала два купони на розіграш за кожних півроку. В поїздку подвійна щасливиця планує поїхати з друзями.

Головний приз - велосипед - виграла Оксана Киба.

- Дуже приємно здивована, бо ніколи нічого не вигравала, - каже переможниця. - Передплачую газету вже декілька років, бо незамінна для роботи з підбору персоналу. Навіть не вірила, що щось отримаю. На велосипеді кататись люблю, саме планувала придбати. 

Нагадаємо, спортивний фестиваль "Рухаємо Тернопіль" організувала Медіа Корпорація RIA спільно з Тернопільською міськрадою та Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення. 

Повний список переможців опублікуємо згодом.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up