Машина за ціною квартири. Топ найдорожчих автомобілів, які продають тернополяни

Машина за ціною квартири. Топ найдорожчих автомобілів, які продають тернополяни
  • Серед автомобілів, які продають тернополяни, є чимало машин преміук-класу. Деякі коштують дорожче, ніж квартири у новобудовах Тернополя.
  • Ми зібрали десять найдорожчих авто з пробігом, які продають у Тернополі. Дивіться ціни!

Для нашого ТОПу ми скористались найбільшою платформою з продажу авто в Україні AutoRIA. За допомогою фільтрів можна обрати регіон, ціновий діапазон, марку та модель, рік випуску пробіг, тощо.

BMW X7 2019 – 3 026 000 ($82 000). Двигун – бензин 3 л. Пробіг – 43 тис. км. Салон шкіряний, є електрорегулювання передніх та задніх сидінь, підігрів сидінь, клімат–контроль, електро підсилювач керма, підігрів дзеркал, навігаційна система, тощо. Однак в оголошенні зазначено, що авто було в ДТП.

Відео дня

Volkswagen Touareg 2021 – 3 026 000 ($82 000).  Двигун – бензин 3 л. Пробіг – 10 тис. км. Автомобіль куплений у офіційного дилера в травні 2021 р. На гарантії до травня 2023 р. Обклеєна бронеплівкою, встановлена сигналізація Pandora. Сама повна комплектація з пакетом R-Line, преміум звук Dynaudio, камера нічного бачення, камери огляду 360, тощо – пише продавець.

 

Mercedes-Benz GLE 350 2021 – 3 088 000 ($84 000).  Двигун – дизель 2,9 л. Пробіг – 20 тис. км. Гарантія до 2024 року. Дуже жирна комплектація з безліччю опцій. Продаж у зв'язку із переїздом – пише продавець.

Lexus LX 570 2016 – 3 198 000 ($87 000).  Двигун – бензин 5,7 л. Пробіг – 212 тис. км. Офіційний автомобіль з підтвердженою історією у дилера, повністю цілий без підфарбувань, максимальна комплектація. Авто захищене бронеплівкою – пише продавець.

Porsche Cayenne 2019 – 3 272 000 ($89 000).  Двигун – бензин 3 л. Пробіг – 40 тис. км. Автомобіль весь в бронеплівці, зроблено шумоізоляцію та антискрип по всій машині, нові зимові та літні шини. Також вказано, що авто було в ДТП.

Lexus LX 450 2019 – 3 301 000 ($89 800).  Двигун – дизель 4,5 л. Пробіг – 96 тис. км. Автомобіль в новому стані, непошкоджене, салон шкіряний, електрорегулювання сидіння водія, клімат контроль, бортовий комп’ютер, тощо.

Land Rover Range Rover Long 2017 – 3 493 000 ($95 000).  Двигун – дизель 4,4 л. Пробіг – 80 тис. км. Кузов весь в оригінальній фарбі, обслуговувався виключно на офіційному дилері. Рідний підтверджений пробіг. Версія лонг, багата індивідуальна комплектація – пише продавець.

 

Land Rover Range Rover Autobiography long 2021 – 4 964 000 ($134 500).  Двигун – дизель 3 л. Пробіг – 28 тис. к. Офіційний автомобіль куплено в 2022 році в Києві на Land Rover Модель Range Rover Autobiography Long максимальна комплектація, авто на гарантії. Частково обтягнутий антигравійною плівкою. Стан ідеальний як з зовні так і в середині.

Більше оголошень з продажу авто дивіться на сайті перевірених оголошень AutoRia.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (97)
  • Володя Уманський

    Пора розстрілювати
  • Вікторія Слободян

    А чому не написали номер власників авто?зразу б допомогли продати людям машини!І чому відразу пишуть що це накрадене ?що за мишлення ідіотське
  • Віра Рак

    Великі машини піднімають самооцінку нікчемним маленьким людям.

    Віра Рак reply Віра Рак

    Anton Met видалю свої коментарі. Нехай береже Вас Бог.

    Anton Met reply Віра Рак

    Віра Рак так, я на кордоні з окупантами і в мене завжди були хороші автомобілі, а ви, будь ласка, будьте обачні у висловлюваннях. Не тільки підлі свині на них їздять. Перепрошую за емоції. Всі благ вам

    Віра Рак reply Віра Рак

    Anton Met якщо то ваше фото і ви воюєте, то бережи вас Бог.

    Anton Met reply Віра Рак

    Віра Рак це говорить мені людина, яка без аргументації називає людей нікчемами і маленькими людьми? Пані, ви не тільки бідна, а ще й тупа

    Віра Рак reply Віра Рак

    Anton Met ) може я бідніша від вас, але точно краще вихованіша)

    Anton Met reply Віра Рак

    Віра Рак це ти просто бідна. Велика машина - це комфорт та зручність, прохідність (переважно), ємкість і тд.
  • Konstantin Ovcharenko

    Продають , тому що у військовий час джити, вантажівки підлягають конфіскації для ЗСУ.

    Konstantin Ovcharenko reply Konstantin Ovcharenko

    Наталія Слободян  ви йобнуті ?

    Наталія Слободян reply Konstantin Ovcharenko

    Konstantin Ovcharenko це про вас?

    Konstantin Ovcharenko reply Konstantin Ovcharenko

    Наталія Слободян  згадується прислів'я : Чому бідні - бо дурні , а дурні -бо бідні

    Наталія Слободян reply Konstantin Ovcharenko

    Konstantin Ovcharenko заплатимо тоді податки коли з^явиться робота і будуть адекватні ставки податків.

    Konstantin Ovcharenko reply Konstantin Ovcharenko

    Наталія Слободян  як тільки всі заплатять податки . Виведуть бізнес в правове русло. Тоді гроші з'являться.

    Наталія Слободян reply Konstantin Ovcharenko

    Konstantin Ovcharenko нехай держава купить і подбає про ЗСУ

keyboard_arrow_up