Тернопільські патрульні розшукують винуватця ДТП, що сталась на проспекті Злуки

Тернопільські патрульні розшукують винуватця ДТП, що сталась на проспекті Злуки
  • Відділ розшуку і опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області розшукує водія автомобіля KIA, який здійснив наїзд на автомобіль Peugeot і поїхав з місця події.
  • Тернополян просять допомогти у пошуках правопорушника.
  • Куди телефонувати, якщо знаєте певну інформацію?

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 30 липня у Тернополі на проспекті Злуки, біля будинку № 57. Про це повідомляють у телеграм-каналі Патрульної поліції Тернопільщини.

Автомобіль KIA із державним номерним знаком ВО 7448 АІ здійснив наїзд на припаркований автомобіль Peugeot, після чого зник у невідомому напрямку.

Відео дня

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається до громадян з проханням. Якщо ви маєте будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду чи місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомте у поліцію на спецлінію 102 або за номером телефону (067) 62 04 386. 

– Дякуємо всім небайдужим, хто допоможе розшукати правопорушника! – йдеться у повідомленні.

 

Читайте також: 

В аварії на Чумацькій постраждав велосипедист: поліцейські просять відгукнутися свідків

Правоохоронці розшукують свідків аварії на Кременеччині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анатолій Пасічник

    НЕ ПЕРШИЙ РІК КОМЕНТУЮ, ЩО В ЕПОХУ КОРУПЦІОНЕРА НАДАЛА ПІШОХІДНІ ПЕРЕХОДИ ЩОРОКУ НЕ ВІДНОВЛЮЮТЬСЯ, КУРВА, зверніть увагу на світлину, а потім уважно придивіться на вулиці міста, а розмітка хоч частково, але ж впливає на безпеку дорожнього руху, не можу дочекатися, коли знайдеться чесний правоохоронець і арештує громадянина надала за злочини перед громадою та країною

keyboard_arrow_up