Потяги з України до Європи: усі напрямки і ціни

Потяги з України до Європи: усі напрямки і ціни

Безвіз почав діяти, літо ще не спекотне - хіба не гарний привід спакувати валізку чи наплічник і податися у туристичні мандри? Якщо вже визначилися куди, на черзі питання - чим їхати.
 

Потяги вважаються одним із найдемократичніших видів транспорту. Тому журналісти сайту"24" проаналізували, куди з України можна поїхати за кордон потягом, та скільки це коштує. А про демократичність цін (вказані у інфографіці) судіть самі.

Потяги з України в Польщу

До наших західних сусідів можна поїхати з Києва до Варшави щоденним потягом № 67 (прямує через Люблін).

Щоденний потяг № 51 зі Львова довезе вас до Пшемисля, Тарнова, Кракова і Вроцлава. А безпересадковий вагон цього ж потяга - курсує до Варшави.

До Пшемисля також курсує потяг 705 (Ітерсіті +), з Києва через Львів.

Також з Ковеля можна дістатися потягом № 751 до польського міста Холм (або Хелм, на сайті УЗ).

Відео дня

Потяг з України в Чехію

До Праги з Києва курсує щоденний потяг № 771 (безпересадковий вагон) маршрут проходить також через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Мукачево та словацьке Кошице.

Потяг з України у Словаччину

До міста Братислава з Києва теж прямує потяг № 771 (безпересадковий вагон) із зупинками у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Львові, Мукачево, Кошице. Але, на відміну від празького напряму, цей курсує не щодня, а за виключенням четвергів та п'ятниць і 30.08, 13.09 та 15.11.


Потяг з України в Румунію

До Бухареста з Києва прямує потяг № 117 (безпересадковий вагон "БУКОВИНА") через Вінницю, Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Чернівці.

Потяг з України в Угорщину

З Києва до Будапешта - потяг № 81 (безпересадковий вагон), прямує через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Мукачево.

Потяг з Києва у Болгарію

До Варни зі Львова цього року почав курсувати потяг № 451, що прямуватиме також через Івано-Франківськ і Чернівці.

На сайті УЗ у розкладі є потяг № 451 Київ-Варна через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці. Згідно з графіком руху курсувати він почне з 24.06, а далі в такі дні: 4,16,28 / 07, 9,19,27 / 08/2017.

Потяги на схід

У північних та східних напрямках з Києва рушають потяги до Росії - Москви, Петербурга. До Білорусі - у Мінськ, Вітебськ. Молдови (Кишинів, або Кишинеу на сайті УЗ), Росії (Москва), Зобирать потяги: до Білорусі (Гродно, Могильов, Вітебськ, Мінськ). Захода є поїзди в Баку, Москву, Петербург, Мінськ. З Дніпра і зі Львова - теж у Москву

За інформацією сайту http://24tv.ua/

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up