Тернопільська модель Христина Чернега мріє про роботу актора

Тернопільська модель Христина Чернега мріє про роботу актора
Життя тернополянки Христини Чернеги, яка носить титул “Міс Тернополя-2011”, наповнилось зустрічами з успішними людьми. Вона була у товаристві Жан-Клода Ван Дамма, Періс Хілтон, Андрія Шевченка та інших знаменитостей.

Христина зізнається, що титул красуні зобов'язує її тримати “марку”. Дівчина прискіпливіше відноситься до себе - займається спортом, ходить у басейн, планує відвідувати курси театрального мистецтва. Мріє спробувати себе у кіно.

- Що у твоєму житті пріоритетне — навчання чи робота моделі?
- Перед показами та конкурсами всі сили направляю на те, щоб виглядати “у формі”, перемогти. Тут важлива самомотивація. Але робота не вибиває мене із звичної колії, адже я студентка двох вузів. Мені подобається такий ритм, в якому я живу. Тому, окрім навчання та роботи, обов'язково знаходжу час на тренування. Я не вбиваю час на перегляд “мильних опер”, які показують по телевізору. Цей час використовую з користю для себе - йду в тренажерний зал, басейн. Вважаю, що треба правильно організувати час і не жертвувати навчанням чи відпочинком заради роботи.
- Чому обрала факультет географії та правознавство?
- Вибір факультету зумовив мій активний спосіб життя - люблю мандрувати. Я з тих, хто вивчає краєвиди ногами. А щодо правознавства, то ще в дитинстві мріяла стати юристом. Вважаю, що всім треба знати закони, щоб захистити себе.
Тримає “марку”
- Як змінилося життя після того, як отримала титул найкрасивішої дівчини міста?

- Кардинальних змін у моєму житті не сталося. Звичайно, після отримання титулу “Міс Тернопіль-2011” стала прискіпливішою до себе, стараюсь тримати “марку”. Я не змінила звичний ритм - навчаюсь у вузах, займаюсь спортом, стежу за фігурою, дотримуюсь режиму. Однак нічого не змінила у стилі одягу, у ставленні до друзів. У мене нема нічого “зоряного” - я залишилася сама собою. Не комплексую, коли виходжу на вулицю без макіяжу та в джинсах.
- Як заробила перші гроші?
- У 15 років я почала брати участь у показах мод. У шістнадцять заробила 400 гривень. Це було на той час немало.
- На що любиш витрачати гроші?
- Гроші люблю витрачати на себе. Також завжди жертвую хоча б маленьку суму людям на вулиці.
- Чи можна у Тернополі заробляти гроші роботою моделі?
- На жаль, у нашому місті - неможливо. Саме через це обмірковую можливість переїхати до Києва та працювати там. У моєму житті зараз переломний період - після здобуття титулу “Міс Тернопіль” я мала кілька пропозицій у столиці, але відмовилась через державні іспити у вузі. Мені залишився рік, щоб закінчити магістратуру в Тернополі. А тоді, ймовірно, буду жити та працювати у столиці. Я люблю рух, тому мене тягне в мегаполіс. Там більше можливостей для того, щоб проявити себе.
Любить шоколад
- Чи дотримуєшся дієти?

- Я стежу за тим, щоб не набрати зайвого кілограму. Щоб бути у “формі” - відвідую тренажерний зал тричі в тиждень. Спеціальної дієти не маю. Я люблю солодке. Їм шоколад, але потім більше часу займаюсь у спортзалі.
- Стежиш за новинками моди? Якого стилю в одязі дотримуєшся?
- Я люблю експериментувати, тому подобається виходити на подіум у одязі різних стилів. У щоденному житті ношу зручне вбрання - джинси, кросівки, футболки. Не люблю декольтовані сукні та туфлі на підборах. Це і не дивно, адже на подіумі доводиться кілька годин дефілювати у туфлях на 10-cантиметровому каблуку.
- Де бачиш себе через 10 років?
- Я не впевнена, що буду займатися модельним бізнесом. Для мене цікавим є правознавство. А ще я хочу спробувати себе в ролі актора. Тому планую закінчити театральні курси.
- Як батьки ставляться до твого ритму життя?
- Мама мене постійно підтримує. Вона розуміє мене з півслова, дає поради. Я прислухаюсь до них. Вона для мене не тільки мама, але й друг.
- Вона також мріяла про сцену?
- Ніколи. Мама хотіла стати лікарем. Тому мріяла про те, щоб я стала медиком. Але така робота не для мене.
- Які плюси та мінуси професії моделі?
- Мені подобається, що ця професія заставляє бути завжди “в тонусі” - стежити за зовнішністю, фігурою. Ця робота виснажлива, адже, трапляється, дев'ять годин треба ходити на подіумі, постійно тренуватися, сидіти на дієті. Не кожна дівчина може витримати таке навантаження. Дехто втрачає свідомість від перевтоми на сцені. Однак ці моменти компенсуються яскравими емоціями, спілкуванням з успішними людьми, цікавими мандрівками. Робота моделі ніхто не зможе назвати рутинною. Це постійний рух вперед.
Щодо мінусів, то мені не подобається лицемірство та нещирість, яке є у модельному бізнесі. Я ціную відвертість, тому вважаю плітки за спиною підлістю.
- Ти була конкурсанткою “Міс Україна-2011”, який нещодавно проходив у Києві.
Чи вдалося поспілкуватися із зірками, які приїхали на конкурс краси?

- Після конкурсу організатори запросили нас на афтепаті, де було багато відомих людей шоу-бізнесу, зірки. Незважаючи на те, що після конкурсу всі були втомлені, на вечірку пішли всі. Пригадую, Періс Хілтон видалася мені дуже “зірковою” - вона постійно посміхалася, емоційно розмахувала руками та багато пила.
- Чи є для тебе табу?
- Я не змогла б знятися оголеною.
- Як відпочиваєш? Подобаються екстремальні види відпочинку?
- До екстремальних видів відпочинку ставлюся дуже обережно. З парашутом я не стрибну, але дайвінг спробувала би. Адже вісім років займалась плаванням.
Розмовляла Анеля ПРОТАСЕВИЧ, 0-68-105-76-32

Біографія
Христина Чернега народилася 20 лютого 1990 р. у Тернополі. Навчалася у школі №28. У 2007 р. вступила у Тернопільський національний педагогічний університет на географічний факультет. Заочно навчається у Київській національній академії внутрішніх справ, спеціальність “правознавство”. Володарка титулів “Перлина ювелірсервісу-2006”, “Віце-міс Бессарабія-2006”, “Перша леді INTERNET-2008”, “Міс Тернопіль-2011”.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    цитата "- Чи є для тебе табу? - Я не змогла б знятися оголеною. " Ржу німагу!!!)))) як прийдеться то і в сауну підеш і корона тобі з голови не впаде))) Привикай, таке життя знаменитих!
  • Anonymous

    Все буде OK!
  • Anonymous

    В Киів правильно мабуть-а якщо неправильно мабуть-тоді що?Шановний-я там жив і усю ту кухню -банду знаю як своі десять пальців.Хоча з етичноі точки зору ми не повинні вмішуватись і не нам це вирішувати.Як кажуть хозяін-барин!
  • Anonymous

    Зустрічав її в "метаморфозі". Молодець! Позитивна, красива молода людина, яка вже десь розуміє, чого хоче від того життя. ..В Київ, - правильно, мабуть. А то ще раптом вискочить заміж за одного з "геніальних" дописувачів вище,.. а через 2-3 вже й не знатиме, що з тим ге далі робити. Хай щастить!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up