Що потрібно зробити в країні перед виборами (запис прямої трансляції)

Що потрібно зробити в країні перед виборами (запис прямої трансляції)

Невдовзі в Україні відбудуться як президентські, так і парламентські вибори. Що ми в силі змінити до того часу, аби наступні кілька років відчувати покращення, а не погіршення, як є тепер, і поговоримо під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» у середу, 28 листопада.

На онлайн-чат завітає український політичний діяч Олег Рибачук. Він же - засновник ГО "Центр UA". Спікер розкаже про важливість ухвалення Виборчого кодексу перед парламентськими виборами 2019 року, програми політичних партій, та напрацювання змін до державної політики у сфері діяльності політичних партій.

Відео дня

Адже партії були й залишаються ключовими гравцями політики. Від того, наскільки вони демократичні, послідовні й справді представницькі, залежать якість парламенту, Уряду і місцевих рад. Особливо актуальним питання розвитку партійної системи є зараз, коли в парламенті розглядається перехід на систему з відкритими регіональними списками з виключно партійним висуванням, за якою можуть відбуватися вже наступні вибори.

Початок прямого ефіру - о 13.15 на сайті "20 хвилин".

У коментарях до цього тексту можете поставити питання гостю програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Віка

    Пане Олеже, свого часу Ви були одним із лідерів Помаранчевої революції і соратником Віктора Ющенка. В яких ви стосунках зараз?
  • Оксана Василівна

    Чи змінить суто зміна законодавства ситуацію в країні?
  • Герасимчук Ростислав

    Закрити 112, ньюзван, інтер, спалити жульку та весь опоблок з ляшком, от тоді є шанс прорватись. А, ще під час виборів забрати в мами паспорт.

    Тарнополянин reply Герасимчук Ростислав

    Герасимчук,куди є шанс прорватись,в північну корею?

    Бульба reply Герасимчук Ростислав

    В 14-му палили, закривали, проривались, і взагалі останні 30-ть сука років ви боритесь і прориваєтесь. Три покоління "дебілоїдів" виросли за цей час!!
    Хватить ми хочемо спокою і , сука, стабільності!! Для себе, дітей та внуків!!!
    Ви замахали вже боротися!!!

    Тарнополянин reply Бульба

    Бульба,вуйки не заспокояться допоки не розвалять Україну. Цар Мідас, усе до чого торкався перетворював на золото. Вуйки ж до чого торкнутьмя,те перетворять на  лайно. Все тому що в голові солома,а з писка лиш кричалки

    Бульба reply Тарнополянин

    Так! Проблема в самих людях. Зробили , з колись могутньої Словянської Расси , стадо слухняних рабів-баранів. Дали хліба, видовищ ну і фінансову нестабільність + занебесні ціни, щоб фантазувати небуло часу, і показали пальцем в сторону видуманого ворога. А ми ураааа , смерть падлу!!
    А чому ніхто не знає-не рабська це справа - думати.

    Герасимчук Ростислав reply Бульба

    Сцикунці

    David Starr reply Бульба

    Українці вже сотні років боряться , а з такими сусідами за спокій можеш забути, його не буде.

    David Starr reply Герасимчук Ростислав

    Бля, як класно написав - навіть додати нічого )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up