Як боротися з курцями, які заважають вам у громадських місцях (ставте питання)

Як боротися з курцями, які заважають вам у громадських місцях (ставте питання)

Тернополяни  скаржаться на курців, які «димлять» на зупинках, вокзалах, у під’їздах та ліфтах. Це є порушенням, за яке передбачений штраф, але часто винуватців ніхто не карає. Чому так – дізнаємось під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин». 

Нагадаємо, що палити у ліфтах, під’їздах, на дитмайданчиках, у транспорті та підземних переходах, кафе та ресторанах, готелях і на вокзалах давно заборонено законодавством і за це передбачені штрафи. Скарг на курців багато, та, схоже, найчастіше вони залишаються поза увагою правоохоронців. Чомусь курці не вважають свої дії порушенням, навіть кажуть, що законодавство обмежує їхні права. Натомість інші тернополяни продовжують терпіти тютюновий сморід.   

Як боротися з цією ситуацією, чи реагують правоохоронці на звернення громадян та як карають порушників – ці та інші відповіді під час прямого ефіру.

Початок трансляції – о 16.05 на сайті «20 хвилин».

Відео дня

У коментарях до цього тексту ви можете поставити своє запитання. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Коментарі (18)
  • Діма Блиндюк

    Зробити сигарети по 500грн і все

    pitersuperfly reply Діма Блиндюк

    Будуть курити поди, а там вже ви з ціною нічого не поробите. Там матеріали коштують копійки і ціну на них підняти неможливо бо ці матеріали також використовуються в харчовій промисловості
  • Богдан Данилюк

    На сьогоднішній день...курити круто.респектуха курцям!!!!
  • Бодя Олегович

    Бити по писку )) ми ж це вміємо.))
  • Татьяна Пастернак

    Моя сім'я потерпає від сусідів-курців. Їх троє і всі курять. Вони курять на балконі другого поверху навіть взимку. Весь дим  йде   до нас. Ми не можемо жити з відкритими кватирками чи балконом. Куди можна пожаліти?

    Антипко reply Татьяна Пастернак

    Може краще переїдьте в приватний будинок в лісочку з озером і все в вас буде ок

    Ігор reply Татьяна Пастернак

    ну капець, а їм не подобається ваша морда, ви ображаєте їхні естетичні почуття. куди можна поскаржитися, щоб ви примусово собі зробили пластику?

    Татьяна Пастернак reply Ігор

    Ти дебіл або тютюновий наркоман, якщо захищаєш курців.

keyboard_arrow_up