Партнер рубрики Дороги і транспорт

На Тарнавського збили дівчину. На місці працює швидка

На Тарнавського збили дівчину. На місці працює швидка
Фото з телеграм-групи "КОРКИ Тернопіль ЗАТОРИ"

Про аварію на вулиці Мирона Тарнавського, 5 в Телеграм-каналі "КОРКИ Тернопіль ЗАТОРИ" повідомив її учасник Ігор.

Про аварію чоловік написав у групі о 13.42. Згодом він уточнив нашому журналісту, що збили дівчину.

На фото видно, що інцидент стався на пішохідному переході.

На гарячій лінії швидкої допомоги Тернополя підтверджують факт виклику за вказаною адресою. 

Відео дня

Станом на 16.15 на місці продовжують працювати лікарі швидкої. На виклику також працюють патрульні поліцейські.

Про стан потерпілої медики поки не повідомляють.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили ДТП з потерпілими. Водій автомобіля "Мерседес Спринтер" (1983 р.н.) здійснив наїзд на дівчину, 2000 р.н., яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Її шпиталізували в лікувальний заклад. На місці працює слідчий, про це повідомила речниця управління патрульної поліції Катерина Басалига.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (81)
  • Евген Ярославович

    в обїзд їх
  • Евген Ярославович

    наведіть вже лад, щоб корка  не було чого вантажні тут пруть?
  • Евген Ярославович

    кончений вїзд в тернопіль зі сторони збаража
  • Андрій Вільйос

    Чому у нас не працюють  ці острівці  безпеки ? У Європі  яку ніби всі ми так хочемо жоден новий проект не підпишуть  без острівців навіть  з наявності  світлофора  . Тут є декілька  відповідей що у нас не так . 1 Це невідповідність  з ПДР західних країн з нашим , наш пішохід  винен завжди  адже перевага тільки  в авто  тому водії не знижують  швидкість , у Європі  ж перевага на перехресті перед пішоходом  є тільки  в трамвая бо 40 тон з пасажирами не зупинити як ваші 1.5 з однією дупою  в салоні . Ще однією проблемою є перевищення  доцільності знаків , ще років 10 тому по ДБН  потрібен був один знак переходу з кожної сторони дороги меншого розміру і без цієї їдової обводки , тепер як наприклад на Тарнавського їх на одному переході ставлять до 10-15 і з тою обводкою  що очі ріже , і звісно водій не побаче пішохода за тими знаками , і проєктант  не може це змінити бо це норма Поліції  , адже вони якщо  поставили знак тоді не вині якщо  зібють когось . Я не виправдовую пішоходів , дураків які вчиняють бездумно хватає , проте острівці  для того щоб якщо  зупинились машини з однієї сторони перейти до середини і почекати коли зупиниться  інша сторона щоб не заважати водіям . І так острівці  займають місце на проїжджій  частині спеціально  для того щоб ви не летіли по всій вулиці 50 чи 80 км/год ,  а спеціально  знизили швидкість  , проте водіям не пояснюють  цього  і тому вони влітають в ці острівці .

    Андрій Вільйос reply Андрій Вільйос

    Ростислав Саюк Це не примарність , усе це працює якщо    захотіти  , знаки можна мити і вчасно поновлювати облізлу  розмітку та світловідбивні елементи , хоч я ніколи чемно цього  не бачив крім ділянки  обїзної Львова яку обслуговує  Онур . Це вже питання  чому владі після здачі  обєку здається  вже не має діла , ми вам зробили і все , далі самі . Так само із снігом  , ми ж не живемо  десь в Африці  щоб  сніг для нас був чимось  неймовірним , проте кожного року теж саме , МИ НЕ ГОТОВІ  до прибирання  , то сніг винен що випав неочікувано.  І це не мавпування  , у шведів ці острівці  всюди  навіть  на мелесеньких  вуличках  і смертність пішоходів  там мізерна порівняно  з ними , і є статистика але вибачте не маю як знайти ,   тож ми намагаємось  якось  це покращити , проте ніхто нікому не пояснює  що і для чого адже всі водії які взагалі  не мають нічого спільного до проектування  знають як краще  ВОНИ Ж ВОДІЇ  , і навіть  я  інженери  маю про ці нові острівці  і всі нові норми вчити самостійно  тому що в університеті  ми вчимо те що проектували  в 80 -90 , та навіть  доходить  до спорів з викладачем  через  нове ДБН  . І я не буду  сперечатись  будемо  ми в Європі  чи ні , але хочаб спробувати почати жити як вони можна , а не сидіти і нити що нічого не змінюється  .

    Ростислав Саюк reply Андрій Вільйос

    Андрій Вільйос серйозно???? А заметені снігом узбіччя і ті острівці??? Заляпані болотом знаки, які в темну пору доби просто не відбивають світло фар і їх не видно???
    Це теж "по єаропейські"???
    Не треба мавпувати все що в Європі! Ми не Європа і ніколи там не будемо. Треба виходити з реалій НАШОГО життя, а не якогось примарного і фантастичного.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up