Реєстрація електромобіля: як це зробити і у скільки обійдеться

Реєстрація електромобіля: як це зробити і у скільки обійдеться
  • Найпопулярнішою маркою залишається Nissan. У 2018-му таких авто зареєстрували на 84% більше, ніж минулого року.
  • Вартість «заправки» електромобіля в декілька разів нижча, ніж у бензинового чи дизельного авто.

На автошляхах Тернопільської області майже на 80% побільшало електрокарів. Про це повідомили в регіональному сервісному центрі МВС.

  • Від початку 2018 року в сервісних центрах МВС Тернопільської області  зареєстровано 68 електромобілів, у порівнянні з минулим роком ця цифра становить 38 таких транспортних засобів, що на 78 % більше, ніж в 2017 році, - повідомив провідний спеціаліст сектору персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС в області Василь Барановський. - Найпопулярнішою  маркою залишється Nissan, перевагу яким в 2018 році віддали 58 автомобілістів області, якщо  у 2017 році зареєстровано 38 авто даної марки, що на 84% більше ніж у минулому році.  

Серед основних переваг електромобілів визначають екологічність та економічність. Вартість «заправки» електромобіля в декілька разів нижча, ніж у бензинового чи дизельного авто.

Щодо реєстрації таких транспортних засобів, то вона нічим не відрізняється від реєстрації традиційних авто, запевнили в регіональному сервісному центрі МВС.

Відео дня

Щоб поставити нещодавно придбаний за кордоном електромобіль на реєстрацію, потрібно:  

- документи з митниці,

- паспорт громадянина України

- ідентифікаційний код.

На їх підставі здійснюється реєстрація транспорту.

Витрати на реєстрацію

Якщо це перша реєстрація автомобіля, то власнику авто доведеться сплатити 3-5% від вартості транспортного засобу на рахунок Пенсійного фонду та близько 760 гривень за реєстрацію автомобіля (без послуг банку).

Довідка

Детальнішу інформацію можна дізнатись у регіональному сервісному центрі МВС в Тернопільській області (0352) 51-91-40.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up