На дамбі аварія за участю Porsche, є потерпілі. А в Березовиці легківка зіткнулася з вантажівкою

На дамбі аварія за участю Porsche, є потерпілі. А в Березовиці легківка зіткнулася з вантажівкою

На дамбі Тернопільського ставу зіткнулися дві автівки, є потерпілі. А у Великій Березовиці водій вантажівки не розминувся з легковиком.

 

Про аварію на дамбі редакцію "20 хвилин" повідомила повідомив постійний читач Юрій.

- Бачив, що в одному авто повністю розтрощений бік. Машини стоять по два різні боки, - розповідає він.

Відео дня

Про аварію на дамбі повідомляють і в патрульній поліції у Тернопільській області.

На місці аварії працюють працівники поліції та швидкої. Через зіткнення з мікрорайону "Дружба" утворився величезний затор. 

За попередніми даними, 35-річний водій автомобіля Porsche не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу для руху, внаслідок чого відбулося зіткнення з автомобілем Nissan.

21-річний кермувальник Nissan отримав тілесні ушкодження, його шпиталізували до медзакладу.

А у Великій Березовиці перед виїздом у місто не розминулися водії легковика та вантажівки.

- Автомобіль дорожньої служби ніби повертав, - розповідають очевидці.

Наразі ми цю інформацію уточнюємо.

- Один з потерпілих 21-річний чоловік від госпіталізації відмовився, у нього забій обох колінних суглобів та симптоматична гіпертензія, другого потерпілого швидкої завезли до лікарні швидкої допомоги з підозрою на перелом кісток носа, - повідомляє старша лікарка зміни Центру екстреної медичної допомоги Ольга Гах.

Коментарі (6)
  • Андрій Забронський

    Ви совість маєте, пишете про події на дамбі, а фото з ДТП біля Байковец в якому загинула людина.
  • Василь Соя

    Ну во маємо хороші дороги зробили на свою голову

    Василь Соя reply Василь Соя

    Антон Бружина 100%

    Антон Бружина reply Василь Соя

    Василь Соя по хороших дорогах, треба ще вміти їздити.!  А з тел.в руці, і двиглом  3.0 тді, бо я тут царь., ця нація просто приречена.. шкода простих людей яких так мало залишилось..
  • Roman Hnizdyukh

    для наших людей-придурків хорошої дороги не треба, ми заслуговуєм на ті ями по яких їздимо!
  • Ігор Буда

    на дамбі аж проситься фоторадар в кожному керунку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up