1 травня дороги ремонтуватимуть на понад десятку вулиць Тернополя (список)

1 травня дороги ремонтуватимуть на понад десятку вулиць Тернополя (список)
  • 1 травня у Тернополі будуть проводити роботи з поточного ремонту, зокрема, фрезерування на вул. Омеляна Польового, вул. Іллі Рєпіна, вул. Андрія Чайковського, вул. Андрія Малишка, вул. Глибока, вул. Польова.
  • Асфальтування доріг виконуватимуть на вул. Квітки Цісик, вул. Омеляна Польового, вул. Іллі Рєпіна, вул. Андрія Чайковського.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Також у міській раді зазначають, що цими вихідними у Тернополі розпочали  роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на вул. Бродівській. 

«Тривають роботи з відновлення проїжджої частини від вул. Збаразька до моста на вул. Бродівській. Підрядна організація повністю проведе ремонт дорожнього полотна, також будуть підняті в рівень з дорогою і відремонтовані люки-колодязі, що буде більш зручно для проїзду, — розповідає міський голова Сергій Надал. — На ділянці кільцевого руху збільшено кількість смуг для проїзду транспорту. Це допоможе розвантажити рух та уникнути заторів, які раніше тут утворювалися. Окрім цього буде відремонтована і пішохідна ділянка від вул. Збаразької до Бродівського моста. За сприятливих погодних умов роботи планують завершити до середини травня».

Відео дня

У міській раді нагадують водіям, що рух ділянкою ремонту частково обмежено. І просять бути уважними, дотримуватися правил дорожнього руху.

Також раніше 20 хвилин повідомляли, що ремонт дороги на Бродівській можуть завершити раніше зазначеного терміну, але за умови сприятливої погоди.

 

Читайте також:

Ремонт дороги на Бродівській можуть завершити до 7-го травня

Завершується ямковий ремонт автодороги Тернопіль-Ланівці

Ремонт доріг триває в кількох мікрорайонах Тернополя

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач12

    А микулинецька бічна коли.

keyboard_arrow_up