24-річного Андрія Стефурака поховали у Малому Ходачкові

24-річного Андрія Стефурака поховали у Малому Ходачкові
  • Сергій, який збив свого сусіда Андрія, навіть не виходить з хати. Його батьки були на панахиді за загиблим.
  • Хлопці жили один від одного за чотири хати. У фатальний вечір зустрілись на дорозі у Тернополі.  

24-річного Андрія Стефурака поховають сьогодні, 4 листопада, о 13.00 у рідному селі – Малому Ходачкові, що поблизу Тернополя.

19-річний Сергій, який його збив на смерть, теж зараз дома. Односельці розповіли, що на панахиді за загиблим Андрієм були батьки Сергія. Самого юнака не було – він навіть з дому не виходить - настільки перейнявся.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити BMW в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Нагадаємо, На "Східному" 19-річний водій на BMW збив на смерть чоловіка. Аварія трапилася на вулиці Протасевича 1 листопада близько 23:00.
За кермом BMW-525 був житель села Малий Ходачків, 1998 року народження. Кермувальник їхав в напрямку Збаразького кільця, коли на проїжджу частину вийшов чоловік - переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Водій не встиг пригальмувати і невідомий опинився під колесами авто. Травми потерпілого виявилися несумісними з життям. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичне сп’яніння. Триває слідство.
Андрій Стефурак – наймолодший у родині. У чоловіка ще є старші брат і сестра. Родина хороша, кажуть односельці. Дід все життя вчителював, тато – завгоспом у школі працював, мама – у місцевій бібліотеці. Старші діти позакінчували педагогічні вузи.

Відео дня

Про всіх трьох дітей цієї родини односельці відгукуються позитивно. І за загиблого Андрія не можуть сказати нічого поганого. Кажуть, хлопець був спокійним і тихим. В жодному конфлікті, які часом трапляються між юнаками у селах, участі не брав. Ніхто і ніколи не бачив його напідпитку. Та й по барах особливо не ходив. Чому в той фатальний вечір був в «Амстердамі» і чого вискочив на дорогу – люди зрозуміти не можуть.

19-річний Сергій, який збив на смерть свого сусіда Андрія на нічній дорозі у Тернополі, настільки перейнявся трагедією, що навіть з ліжка який день не встає. Люди кажуть, що навіть священика до нього кликали.

  • Сергій Вівчар непоганий хлопець, трохи збитошний, як і всі юнаки, - розповіла односельчанка юнаків, яка просила не називати її прізвища в газеті. – Вони особливо з Андрієм не дружили. Вітались по-сусідськи. Вони дуже різні. Зараз село розділилось навпіл. На панахиді в Андрія було дуже багато людей. Після Служби бачила, як і біля Сергієвої хати стояли хлопці, його однокласники. Певно, приїхали підтримати. Це біда. І для однієї родини, і для іншої.

В той вечір, як кажуть односельці, Сергій їхав до своєї дівчини, яка проживає у Тернополі. Коли збив Андрія, проїхав кілька метрів і зупинився. Тоді свого сусіда не впізнав.

  • Вони між собою не конфліктували, хоча й спільних інтересів у них не було, - каже односельчанка. - Знались добре, по-сусідськи. Як він його там на дорозі не впізнав – не розумію. Хіба тому, що Андрій був дуже потовчений. Вже у пресі писали, що Сергій тікав з місця трагедії. Він не тікав. Він викликав всіх і чекав. Хоча якби хотів – мав можливість сховатись. Теж бідна дитина – йому все життя тепер з цим жити.

Все село й досі не може отямитись. Люди пригадують незвичну для села гнітючу тишу у хаті загиблого юнака. І навіть не говорять про трагедію, яка в одного забрала життя, а другому поламала долю…

Редакція висловлює щирі співчуття родині загиблого Андрія і всім, хто його знав.

Читайте також З'явилось відео, як водій BMW збиває чоловіка на "Східному"
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Таня Балабан

    Люди перестаньте гризтися через хлопців! Верніше сказати через добру односельчанку ( в лапках) Вона нехай не пхає свого носа куди не треба, а подивиться на свого брата який пяним їздить за кермом. Всі добре знають цю людину за багато бере на себе. Ще колись носа її довгого відкрутять. Це є .......... Я б хотіла її сказати однеСПОЧАТКУ ДОБРЕ ВСЕ ВЗНАЙ А ТОДІ ПИШИ.
  • Наталія Гуменюк

    Люди схаменіться...Хто вам дав право осуджувати людину,якої не має вже на цьому світі.Ми всі не без гріха,але писати шо людина була алкоголіком і наркоманом це вже перебір...складається враження що Ви,ті хто це написав були присутні при прийомі алкоголю і наркотичних засобів Андрієм,і при тому як Отець Сергію гріх відпускав...Що ви робите,в сім"ї страшне горе,мати з батьком поховали молодого сина,а брат з сестрою-брата...Не пишіть того чого не було і чого не знаєте..не беріть такий великий гріх на себе,адже судити легко,коли сам не був ніколи в такій ситуації...Щирі співчуття родині загиблого Андрія
  • Юрій Яворський

    Тут цілком згідний з тими коментами, що так звана пані, яка дала інтерв'ю дуже прикрасила цю сім'ю і Андрія. Наскільки я знаю, то він пропадав тижнями в Тернополі і прихильник алкоголю і наркотичних виробів.

    Шкода всіх, але просто, ще раз доказує не варто гратися з життям, переходить дорогу в призначених місцях!
  • Василь Сень

    Люди вам ніхто не дав права судити інших !!! Так мало статись і ніхто вже нічого не змінить!!!

    Наскільки я знав Загиблого ( стосовно статті) він був не наймолодшим ! Він не був наркоманом але полюбляв випити частенько ... Нажаль горівочка і дорога то є не сумісні речі незалежно чи водій ти чи пішохід !!! Людина ( односельчанка ) яка давала такі подробиці напевно днює і ночує біля Сергійових вікон раз так все вкурсі або це просто чергова пліткарка!! Хочу цій людині від себе сказати НЕХАЙ ТОБІ ЩАСТИТЬ!!!!!

    Пустило reply Василь Сень

    А ти,сеню, сам судиш,нашо,га?

    Василь Сень reply Пустило

    Пустило..а може тебе ще не пустило ...то коли пустити прочитай ще раз кого я осудив в своєму коментарі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up