33-річний Ігор, який на мотоциклі розбився в ДТП на Бандери, у важкому стані

33-річний Ігор, який на мотоциклі розбився в ДТП на Бандери, у важкому стані
  • Чоловік перебуває у стані штучної коми. У нього травми голови та інші серйозні ушкодження. 
  • Вже відомо, що водій «Опеля» був тверезим. Щодо стану мотоцикліста в момент ДТП – висновки надасть експертиза. 

33-річний Ігор, який на мотоциклі потрапив в ДТП на Східному, у реанімації. Стан чоловіка важкий.

Нагадаємо, на просп. Бандери у Тернополі 27 липня сталась аварія, де зіткнулись «Опель Омега» та мотоцикліст. Водій мотоцикла був в шоломі, який від удару відлетів на метрів 10 від двоколісного транспорту.

  • На Бандери зіткнулись «Опель Омега» і мотоцикл, - повідомила речник управління патрульної поліції в області Оксана Смільська. – Іномарка повертала ліворуч, мотоцикл їхав прямо.

Як вдалось нам дізнатись, за кермом двоколісного перебував 33-річний тернополянин. Ігор проживає у Тернополі на проспекті Злуки. Чоловік зараз у реанімації лікарні швидкої допомоги. Стан його тяжкий, потерпілого ввели в стан штучної коми. Водій «Опеля», за попередніми даними, був тверезим. Щодо водія мотоцикла – поліцейські звернулись до слідчого судді з клопотанням про призначення токсикологічної експертизи, яка має зробити висновок щодо стану мотоцикліста в момент ДТП. Загалом у рамках цього кримінального провадження будуть призначені близько 7 експертиз.

Відео дня

Стільки ж експертиз проведуть і в рамках кримінального провадження щодо ДТП, в якій загинув 24-річний Сергій Харчук. Чоловік на своєму мотоциклі врізався у вантажінку, яка належить рятувальникам. Від отриманих травм він загинув на місці.

Детальніше читайте Мотоцикліст влетів у вантажівку рятувальників. Водій двоколісного загинув на місці
- Вже призначені автотехнічні, трасологічні, медичні експертизи, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Лише після надходження висновків цих експертиз можна буде встановити причину ДТП та дати юридичну оцінку діям кожного з водіїв.

У Тернополі востаннє ДТП за участю мотоцикла, в якому серйозно травмувались люди, сталась 27 вересня минулого року на вул. Текстильній. Тоді важкі травми отримав пасажир двоколісного, а водій – травми середнього ступеню тяжкості.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up